19 mei. 2020

De kunst van het tegelplaatsen

Je hebt je tegels gekozen, precies in jouw stijl. Nu moeten ze alleen nog geplaatst worden… Hoe je dat aanpakt? Wel, voor een mooi en duurzaam resultaat vertrouw je maar beter op iemand die de kunst van het tegelplaatsen verstaat.

Lees meer
07 mei. 2020

Wij gaan weer open!

Je hebt er een tijdje op moeten wachten, maar op maandag 11 mei gaan de Tyles Showrooms en de Tyles Experts in je buurt weer open. Dan kan je eindelijk je tegels eens in het echt zien en je keuze maken.

Vraag nu jouw afspraak aan bij de Tyles Expert in je buurt of in de showroom Tyles Zellik en Tyles Brugge!

We hebben alle voorzorgen genomen opdat de showroom bezoeken in alle veiligheid kunnen plaatsvinden. We rekenen daarvoor ook op jouw medewerking en vragen je om de richtlijnen goed op te volgen!

Lees meer
23 apr. 2020

Outdoor Living in stijl

Keramische tegels zijn bijzonder populair voor binnen in de woning. Maar ook buiten worden ze graag gebruikt, op het terras bijvoorbeeld. Logisch, gezien de vele voordelen. Wij sommen ze even voor je op.

Lees meer
25 mrt. 2020

Tyles is on-trend

Keramische tegels spelen naadloos in op nieuwe interieurtrends. Tyles biedt je dan ook naast de klassiekers een tegelcollectie waarmee zo on-trend bent. Streepje grijs of marmer? Of hou je het liever puur natuur? Laat je hier inspireren door 5 trends van het moment.

Lees meer
27 feb. 2020

Laat je inspireren op Batibouw of tijdens de Tyles opendeurweek

Op zoek naar de perfecte tegel voor jouw interieur? Nood aan professioneel advies op maat van jouw project? Ontdek de Tyles collectie van 2020 in primeur op Batibouw en tijdens de Tyles opendeurweek van 9 t.e.m. 15 maart. Bovendien krijg je 200 cashback bij aankoop van min. 2000 euro. Jij komt toch ook?

Lees meer
11 feb. 2020

Een steengoede vloer voor Caillou

Knokke-Heist is sinds eind vorig jaar een fijn culinair adresje rijker. In de Knokkestraat 282-284 openden Frederik Deceuninck, bezieler van die andere Knokse smaakmaker Sel Gris*, en chef Sander Van de Walle restaurant Caillou. Op de kaart: eerlijke smaak, hoog comfort en een aangename sfeer. Dat voel je meteen als je er over de vloer komt...

Lees meer
16 jan. 2020

De 7 voordelen van keramische tegels

Keramische tegels veroveren de huiskamer, maar ook de andere woon- én buitenruimtes. Niet onlogisch gezien de vele voordelen. We zetten ze even op een rijtje.

Lees meer
05 jun. 2019

De tegeltrends voor je zwembad

De zomer staat voor de deur en we leggen de laatste hand aan onze tuin en omgeving. Ook de afwerking van het zwembad mogen we niet vergeten. Want wat is er leuker dan zwemmen in stijl? Dit zijn volgens ons dé mooiste trends voor de betegeling van je zwembad.

Lees meer
24 apr. 2019

Vind de perfecte tegel

Last van keuzestress? Geen idee waar je op moet letten bij de keuze van een tegel? Marie-Joëlle, interieurspecialiste bij Tyles, helpt je op weg. Ze vertelt je alles waar je op moet letten om balans en harmonie te creëren in je interieur

Lees meer
11 apr. 2019

De trends voor outdoor tegels

De zomer staat voor de deur en we verlangen om te genieten van de aanstormende barbecuetjes en zomerse aperitiefjes in de tuin. Is je terras aan een opfrissing toe? Laat je inspireren door onze tips en trends in outdoor tegels om van je tuin en terras een gezellige plek te maken om te vertoeven.

Lees meer
02 apr. 2019

In welke richting plaats ik m’n tegels?

Oef, je hebt eindelijk je droomtegel gevonden! Voor je hem plaatst, denk je best ook even na over de legrichting van de tegel. Dit kan namelijk een enorme invloed hebben op het gevoel dat je in je ruimte wil scheppen.

Geen idee hoe je dit moet beslissen? Wij helpen je alvast op weg met deze tips!

Lees meer
25 feb. 2019

Trends 2019

Van natuursteenlook tot visgraatpatroon, ontdek alle trends in keramische tegels voor 2019.

Lees meer
02 jan. 2019

Vilvordit is nu Tyles

Wij presenteren jou met trots ons nieuw concept! Vilvordit is nu Tyles. Dezelfde kwalitatieve tegels, maar in een nieuw jasje en met bakken vol inspiratie voor jouw unieke droominterieur.

Lees meer