#E9E8E0 #F3F7FA #D1D8DA #E2D8C9 #D9D7D5

Onze Merken

Tyles biedt een uitgebreide en wereldwijde waaier van merken aan, zowel voor binnen- als buitentoepassingen. Er is echter één constante: als kwaliteitsmerk focussen we exclusief op A-merken van zorgvuldig geselecteerde tegelproducenten. Elke nieuwe collectie wordt dan ook nauwgezet getoetst op haar meerwaarde.

Een greep uit ons aanbod: AriosteaBaldocerbstoneColorkerCotto d’EsteDesvresEmilCeramicaFloor GresKronosMagicaPerondaPortobelloSartoriaTerratintaUnicom Starker en ZYX.

Ontdek al onze merken

ERVAREN TRENDSETTER

Tyles heeft als groothandelaar van keramische vloer- en wandtegels heel wat in zijn mars. Aan de basis ligt meer dan veertig jaar ervaring. Dit weerspiegelt zich in onze zorgvuldig samengestelde collectie van keramische tegels. We gaan immers enkel in zee met kwaliteitsvolle leveranciers die net als wij oog hebben voor innovatie, schoonheid en de nieuwste trends.

Lees meer

EN WAT IS JOUW STIJL?​

Ben je particulier en wil je meer weten over de eigenschappen van keramische tegels? Zoek je inspiratie én de juiste tegel voor je keuken, badkamer, living of terras? Bij Tyles vind je een gevarieerd assortiment kwaliteitstegels in alle mogelijke stijlen en afwerkingen.

Naar de Tyles Website

Zullen we afspreken?

Ben je een professional en geïnteresseerd om samen te werken met Tyles? Heb je vragen over onze diensten en collecties? Over onze prijzen misschien? Of wil je meer weten over een specifiek product? Laten we dan afspreken. We kijken er met veel plezier naar uit je te ontmoeten!

Contacteer ons

Tyles Zellik carrelages céramiques terrasse imitation bois

Exclusief aanbod: grootformaattegels

Ze passen perfect in exclusieve lofts, maar komen evengoed tot hun recht in elke andere woning, horecazaak of winkel. Tegen de wand, op de vloer of als aanrecht of toonbank geven ze iedere ruimte een unieke uitstraling. Benieuwd? In onze 500 m2 grote Superlarge showroom in Zellik vind je liefst 150 Superlarge tegels op het grootste formaat (150x300 cm). Zo voel je meteen het overweldigende effect van deze gigantische tegelplaten.