Keramische buitentegels

Een mooi interieur hoeft niet op te houden bij je achterdeur. Terrastegels bepalen voor een groot deel de look ‘n feel van je buitenruimte en maken je tuin helemaal af. Zo’n tuintegels creëren een gevoel van luxe, afgewerkte uitstraling en bieden de mogelijkheid om echt een eigen paradijsje te maken in jouw tuin. 

Onze keramische buitentegels zijn 20 mm dik, extra robuust (en vorstvrij) én antislip. Geschikt voor elke buitenruimte, dus. Op je terras, balkon en ook voor je gevel bieden we enkele mooie tegeloplossingen. Kies een binnen- en buitentegel uit dezelfde collectie en laat je interieur overvloeien naar je terras voor een zalig gevoel van ruimte. 

Inspiratie voor buiten

Tyles keramische terrastegels buitentegels grijs groot formaat

“Je terras moet een plek zijn waar je ten volle geniet van je tuin en de natuur. Heb je geen tuin? Met de juiste buitentegel maak je ook van je balkon of dakterras een aangename plek om te vertoeven.”

Vloertegel

Stijlvolle en robuuste keramische terrastegels vormen de perfecte schakel tussen je binneninrichting en je tuin. Een mooi, sterk en onderhoudsvriendelijk terras, in harmonie met de natuur errond zorgt voor een aangename en fijne tuin om je zomers te spenderen. Of je nu kiest voor houtlook, natuursteen- of betonlook, grote of kleine formaten, wij hebben een keramische tegel klaar voor elke buitenruimte. Ook geschikt voor plaatsing op tegeldragers

Tyles keramische terrastegels buitentegels donkergrijs groot formaat betonlook

Geveltegel

Er wordt steeds meer gekozen voor keramische geveltegels, al dan niet geventileerd. Zo’n bekleding is mooi, uniek en biedt heel wat voordelen op vlak van isolatie en duurzaamheid. Tal van collecties zijn mogelijk en kunnen zo de totaalstijl van jouw huis versterken. Maak een afspraak of kom langs in Tyles Zellik (Brussel) of Tyles Brugge en ontdek ons ruime aanbod keramische geveltegels.

Tyles keramische gevelstenen groot formaat beige bruin

XXL tegels als gevelbekleding: maximaal architecturaal

Met XXL tegels uit onze Superlarge collectie geef je je gevel een ongeziene esthetische uitstraling en duurzaam karakter. Keramische tegels zijn vorstvrij, uv-bestendig en zeer duurzaam. Weer en wind hebben er geen vat op. Het schitterende uitzicht blijft dus jarenlang maximaal bewaard. Bovendien heb je ook bij de XXL tegels de keuze uit verschillende kleuren en stijlen: van metaallook, betonlook tot natuursteenlook. Laat je inspireren in de Tyles showrooms te Zellik (Brussel) of Brugge.

Ontdek onze Superlarge collectie

Tyles xxl keramische gevelstenen grijs
Inspiratie

Waarom kiezen voor Tyles?

Persoonlijk advies

Je wil een nieuwe vloer leggen of wandtegels kopen, maar weet niet goed welke keramische tegel het beste past in jouw interieur? Technisch en naar stijl? Bij Tyles helpen we je graag de stijl te vinden die bij jou past.

Enkel de hoogste kwaliteit

Van keramische tegels voor binnen tot keramische terrastegels. Bij de Tyles Experts en in onze showroom in Zellik vind je alle soorten tegels, maar enkel van nauwkeurig geselecteerde premiummerken.

Ervaren plaatsers

Heb je de tegelvloer of muurtegels in jouw stijl gevonden? Wij zorgen ervoor dat ze ook mooi geplaatst worden zodat je er jaren van kan genieten.

Altijd in de buurt

In onze showrooms te Zellik en Brugge vind je ons volledige tegelaanbod in een warme, sfeervolle omgeving. Je doet er inspiratie op in unieke belevingsboxen, ontdekt er onze nieuwste collecties en geniet een persoonlijke begeleiding van onze adviseurs. Een unieke winkelervaring! We brengen je ook altijd graag in contact met een Tyles Expert in jouw regio.

Kom langs in onze Showrooms
 

Tyles keramische tegels aanbod