25 mei. 2023

Tyles Zellik: de ultieme tegelbeleving

Onze showroom in Zellik is the place to be voor wie op zoek is naar tegels. Je ontdekt er een eindeloze variatie aan collecties, in alle mogelijke stijlen en formaten. Dankzij de verzorgde presentaties wordt een bezoekje een unieke beleving en is je keuze ongetwijfeld snel gemaakt.

Tyles Zellik: de ultieme tegelbeleving

Het grootste aanbod

De showroom in Zellik is de Flagship Store van Tyles. En dat is niks overdreven. Je vindt er het grootste aanbod aan kwaliteitstegels – meer dan 1500 referenties! – gepresenteerd in inspiratieboxen en handige ladekasten per tegellook. Zo krijg je onmiddellijk een beter zicht op hoe je met onze collecties een ruimte stijlvol kan inrichten. Binnen én buiten, want ook al onze outdoortegels zijn er te bewonderen. Onze tegelspecialisten staan je bovendien graag bij met advies, tips en … een koffietje. 

Van boutique tot budget

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen stijl. In onze showroom besteden we daarom aandacht aan álle soorten vloer- en wandtegels voor elk interieur en ieders budget. In onze ‘boutique’ tonen we zelfs een verzameling met een heel speciale uitstraling. Betoverend mooie tegels voor een opvallend accent. Wil je je volledig laten overdonderen, ga dan zeker de Superlarge Showroom eens binnen. Nergens in België vind je zo’n uitgebreid en gevarieerd aanbod aan grootformaattegels voor vloer en wand. De sfeerrijke opstellingen laten de tegels schitterend tot hun recht komen. Een overweldigende ervaring! 

Advies op maat

Eenmaal jij je keuze hebt gemaakt, bezorgen wij je een offerte op maat. Ben je overtuigd van ons voorstel, dan mag je je verwachten aan een vlotte afhandeling van je bestelling. In ons magazijn kennen we alvast alle do’s en don’ts voor een feilloze behandeling en een veilig transport. Zo mag je rekenen op een correcte en stipte levering. De plaatsing? Daarvoor brengen we je graag in contact met een ervaren vloerder uit jouw buurt. Vraag er gerust naar bij een van onze adviseurs. 

Welkom bij Tyles Zellik

  • +2000 m2 tegelinspiratie 

  • +1500 referenties, indoor en outdoor 

  • Persoonlijk advies 

  • Vlot bereikbaar vlak bij de afrit van de Brusselse Ring 

  • Ruime parking met laadpunt voor elektrische wagens 

Benieuwd? Spring binnen in de Tyles showroom in Zellik of maak een afspraak, zo hebben we ruim de tijd om jouw ideeën te bespreken. 

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht