Keramische betonlook tegels

Betonlook tegels geven je woning een stoer en strak karakter. Deze look past perfect in een modern en industrieel pand, maar tilt ook een landelijk en warm interieur naar een hoger niveau.

Keramische betontegels kunnen eerder egaal en strak zijn of juist zeer gewolkt en bruut van design. Ze geven een unieke toets aan elke ruimte, maar blijven wel steeds tijdloos en stijlvol.

Ontdek onze betonlook tegels

Tyles keramische tegels betonlook keuken groot formaat

Waarom kiezen voor betonlook tegels?

Een moderne twist in elke ruimte

Van keramische betonlook tegels wordt vaak wel eens gezegd dat ze kil en onpersoonlijk aanvoelen. Niets is minder waar! Deze stijl kan elke ruimte nét die moderne twist geven waar je al zo lang naar op zoek bent. Een tegelvloer in betonlook is de ideale basis voor een tijdloos en sfeervol interieur. Met Superlarge tegels in betonlook benader je bovendien het effect van een betonnen gietvloer, maar dan wel een die veel onderhoudsvriendelijker is. En al eens aan een terras met betonlook tegels gedacht?

Een vloer met karakter

De keramische betontegel is enorm in en geeft je interieur het nodige extra pit. Deze look geeft een stoere boost aan een meer industriële stijl, maar kan in zijn uitgepuurde, strakke vorm evengoed toegepast worden in een Scandinavisch interieur.

Tyles keramische betonlook tegels terras grijs groot formaat

Buitengewoon beton

Een vloer met een betonlook geeft op zich al een eigentijdse toets aan een interieur. XXL tegels met een betonlook versterken dat effect alleen nog meer.

Ontdek onze Superlarge collectie

Tyles keramische tegels betonlook grijs vloer slaapkamer xxl groot formaat
Inspiratie

Waarom kiezen voor Tyles?

Persoonlijk advies

Je wil een nieuwe vloer leggen of wandtegels kopen, maar weet niet goed welke keramische tegel het beste past in jouw interieur? Technisch en naar stijl? Bij Tyles helpen we je graag de stijl te vinden die bij jou past.

Enkel de hoogste kwaliteit

Van keramische tegels voor binnen tot keramische terrastegels. Bij de Tyles Experts en in onze showroom in Zellik vind je alle soorten tegels, maar enkel van nauwkeurig geselecteerde premiummerken.

Ervaren plaatsers

Heb je de tegelvloer of muurtegels in jouw stijl gevonden? Wij zorgen ervoor dat ze ook mooi geplaatst worden zodat je er jaren van kan genieten.

Altijd in de buurt

In onze showrooms te Zellik en Brugge vind je ons volledige tegelaanbod in een warme, sfeervolle omgeving. Je doet er inspiratie op in unieke belevingsboxen, ontdekt er onze nieuwste collecties en geniet een persoonlijke begeleiding van onze adviseurs. Een unieke winkelervaring! We brengen je ook altijd graag in contact met een Tyles Expert in jouw regio.

Kom langs in onze Showrooms
 

Tyles keramische tegels aanbod