Keramische Natuursteenlook tegels

De natuursteenlook tegel is er voor ieders smaak en voor elk budget. Deze keramische tegel geeft een uniek en natuurlijk karakter aan je woning. Natuursteen is een erg tijdloze look en creëert een bepaalde uitstraling met haar unieke uitzicht en kleurverschillen.

Een tegelvloer in imitatie natuursteen is een ware lust voor het oog. Deze look is aan een echte revival toe, zowel in klassieke, moderne als tijdloze interieurs. Door te kiezen voor een keramische tegel vermijd je het vele onderhoudswerk aan de poreuze steen en kan je genieten van het prachtige uitzicht van dit materiaal zonder je zorgen te maken.

Ontdek onze natuursteenlook tegels

Tyles keramische tegels natuursteen look woonkamer vloer en wand

Waarom kiezen voor natuursteenlook tegels?

Authentieke elegantie

Het uitzicht van natuursteen geeft een luxueuze, stijlvolle uitstraling aan een woning of terras. Kiezen voor de elegantie van imitatie natuursteen tegels, voor binnen of buiten, is kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal dat een opmerkelijke meerwaarde biedt.

Oneindige variatie

Het unieke karakter van natuursteen schuilt in het idee dat alles mogelijk is. Met zijn oneindige variatie aan verschijningsvormen, kleuren, afwerkingen en formaten biedt het een onuitputtelijke bron van inspiratie. Ga voor de keramische tegel met Belgische blauwe steen look, de aan populariteit winnende lichte kalksteen of kies voor de opvallende Ceppo look.

Tyles keramische tegels natuursteen look woonkamer grijs

Puur natuur

Wil je je woning een overweldigende natuurlijke look-and-feel geven? Met onze Superlarge keramische natuursteenlook tegels is dat een kleintje. Dankzij deze XXL tegels krijgen je wanden en vloeren in één klap een groots en egaal, want haast naadloos uitzicht. Buitengewoon!

Meer over onze Superlarge collectie

Tyles keramische tegels natuursteen look gang slaapkamer wand muur vloer
Laat je inspireren

Waarom kiezen voor Tyles?

Persoonlijk advies

Je wil een nieuwe vloer leggen of wandtegels kopen, maar weet niet goed welke keramische tegel het beste past in jouw interieur? Technisch en naar stijl? Bij Tyles helpen we je graag de stijl te vinden die bij jou past.

Enkel de hoogste kwaliteit

Van keramische tegels voor binnen tot keramische terrastegels. Bij de Tyles Experts en in onze Flagship Store in Zellik vind je alle soorten tegels, maar enkel van nauwkeurig geselecteerde A-merken.

Ervaren plaatsers

Heb je de tegelvloer of muurtegels in jouw stijl gevonden? Wij zorgen ervoor dat ze ook mooi geplaatst worden zodat je er jaren van kan genieten.

Altijd in de buurt

Onze tegelcollecties worden in België exclusief verdeeld via de Tyles Experts. Er is altijd een showroom in je buurt. In de Flagship Store in Zellik vind je het volledige aanbod en kan je inspiratie opdoen in unieke belevingsboxen.

Kom langs in onze Showrooms
 

Tyles keramische tegels aanbod