Keramische tegels
voor elke ruimte

Elke ruimte in je woning heeft haar specifieke functies en straalt een bepaalde sfeer uit. Hou daar rekening mee bij het kiezen van een keramische tegel. Vloertegels of wandtegels voor in de badkamer, tegels voor in de woonkamer of terrastegels. Alleen met de juiste stijl creëer je een harmonieus geheel.

Een badkamer die aanvoelt als je persoonlijke wellness, een warme en knusse woonkamer, een frisse designkeuken… We hebben de juiste tegels voor de juiste toepassing. Zo maak je met onze keramische tegels van elke kamer een klassevolle, mooie leefruimte waar jij je helemaal in herkent en heerlijk van kan genieten.

Tyles keramische tegels woonkamer

Inspiratiemagazine

Keramische tegels hebben de kwaliteiten en de looks om je woning de stijl en de uitstraling te geven waar jij van droomt. In ons inspiratiemagazine zetten we alle troeven op een rijtje, tonen we je de nieuwste interieurtrends en laten we je enkele opmerkelijke realisaties zien. Veel lees- en kijkplezier!

Download tyles magazine

Waarom kiezen voor Tyles?

Persoonlijk advies

Je wil een nieuwe vloer leggen of wandtegels kopen, maar weet niet goed welke keramische tegel het beste past in jouw interieur? Technisch en naar stijl? Bij Tyles helpen we je graag de stijl te vinden die bij jou past.

Enkel de hoogste kwaliteit

Van keramische tegels voor binnen tot keramische terrastegels. Bij de Tyles Experts en in onze Flagship Store in Zellik vind je alle soorten tegels, maar enkel van nauwkeurig geselecteerde A-merken.

Ervaren plaatsers

Heb je de tegelvloer of muurtegels in jouw stijl gevonden? Wij zorgen ervoor dat ze ook mooi geplaatst worden zodat je er jaren van kan genieten.

Altijd in de buurt

Onze tegelcollecties worden in België exclusief verdeeld via de Tyles Experts. Er is altijd een showroom in je buurt. In de Flagship Store in Zellik vind je het volledige aanbod en kan je inspiratie opdoen in unieke belevingsboxen.

Kom langs in onze Showrooms
 

Tyles keramische tegels aanbod