Keramische tegels
met een accent

Onze keramische tegels met accentlook geven een ruimte extra karakter. Er zijn in deze look oneindig veel mogelijkheden in verschillende soorten tegels: mozaïek, cement- en patroontegels, hexagonen, decoratieve tegels, Marokkaanse Zellijes…

Blikvanger op de vloer of wand, deze keramische tegel is gegarandeerd sfeermaker in je huis. Onze creatieve accenttegels, mozaïek tegels en gekleurde wandtegels kunnen je interieur ondersteunen of creëren een interessant contrast.

Ontdek onze accentlook

tyles keramische tegels met accent badkamer vloertegels patroon

Waarom kiezen voor de accentlook?

Een speels vleugje nostalgie

De accentlook met keramische patroontegels of retro vloertegels herinnert je aan het verleden. De lang vervlogen tijden van de statige woningen met in elke kamer een andere tegel. Je vindt deze look nu vooral terug in keukens, badkamers en gangen. Met hun fantasierijke motieven en vormen zorgen ze voor een speelse uitstraling.

Sfeer in elke kamer

De accentlook geeft enorm veel sfeer aan je interieur. Het leuke eraan is dat je ze overal kan gebruiken. Een keramische tegelvloer, een accentmuur met kleurrijke keramische tegels in de badkamer of een decoratieve spatwand in de keuken. Deze tegels horen thuis in echt elke interieur. Modern, klassiek, urban… Er is een tegel in accentlook passend voor elke stijl.

tyles keramische tegels met accent keuken wand
Laat je inspireren

Waarom kiezen voor Tyles?

Persoonlijk advies

Je wil een nieuwe vloer leggen of wandtegels kopen, maar weet niet goed welke keramische tegel het beste past in jouw interieur? Technisch en naar stijl? Bij Tyles helpen we je graag de stijl te vinden die bij jou past.

Enkel de hoogste kwaliteit

Van keramische tegels voor binnen tot keramische terrastegels. Bij de Tyles Experts en in onze Flagship Store in Zellik vind je alle soorten tegels, maar enkel van nauwkeurig geselecteerde A-merken.

Ervaren plaatsers

Heb je de tegelvloer of muurtegels in jouw stijl gevonden? Wij zorgen ervoor dat ze ook mooi geplaatst worden zodat je er jaren van kan genieten.

Altijd in de buurt

Onze tegelcollecties worden in België exclusief verdeeld via de Tyles Experts. Er is altijd een showroom in je buurt. In de Flagship Store in Zellik vind je het volledige aanbod en kan je inspiratie opdoen in unieke belevingsboxen.

Kom langs in onze Showrooms
 

Tyles keramische tegels aanbod