06 jun. 2023

The big question: waarom XXL-tegels?

Wil je een interieur een aparte uitstraling geven? Met grootformaattegels is dat een kleintje. XXL-tegels hebben een unieke esthetiek. Ze creëren een wauweffect op wanden en vloeren, in elke woonruimte. Ook buiten, op de gevel, zien ze er fantastisch uit. En het mooist van al: je vindt ze in alle looks, afwerkingen en afmetingen. Daar vertellen we je hier graag meer over. 

The big question: waarom XXL-tegels?

Tegels van groot formaat

XXL-tegels vallen natuurlijk vooral op door hun uitzonderlijke afmetingen (300x100, 300x150, 270x120 en 120x120 cm). Het geeft de tegels een esthetisch karakter. Daarnaast hebben ze alle troeven van keramische tegels. Ze zijn dus makkelijk te onderhouden, bijzonder duurzaam en zeer slijtvast. Zo behouden ze jarenlang hun oorspronkelijke uitstraling. Omdat er geen voegen zijn, creëren ze bovendien een gevoel van eindeloosheid. Of je ze nu op de vloer legt of tegen de wand plaatst, het grote egale oppervlak straalt altijd een zalige rust uit. Ook als je de tegels integreert in de gevel. Geen wonder dat grootformaattegels vandaag sterk in trek zijn en de populariteit ervan blijft toenemen. 

Ze passen in elke ruimte

Wat grootformaattegels voor wand en vloer nog aantrekkelijker maakt, is dat je ze in elke ruimte kan aanbrengen. Een douchewand die doorloopt van plafond tot vloer? Een strakke, egale wand in de woonkamer? Een werk- of tafelblad uit één stuk in de keuken? De mogelijkheden zijn eindeloos, het effect is grandioos! In onze Superlarge Showroom in Zellik kan je dat met eigen ogen komen zien. In verschillende opstellingen krijg je er een goed idee van hoe grootformaattegels in een keuken, badkamer of andere woonomgeving passen. 

Verkrijgbaar in elke stijl

Net zoals bij onze andere tegels is ook in het XXL-assortiment variatie troef. Welke stijl je ook zoekt, of je nu houdt van industrieel of modern, minimalistisch of uitbundig. Grootformaattegels in een marmer-, natuursteen- of betonlook bieden je alle vrijheid om je woning in te richten zoals jij dat wil. En opnieuw: een bezoekje aan onze Superlarge Showroom, een onderdeel van de Tyles Flagship Store in Zellik, zal je vast inspireren.  

Bezoek de Superlarge Showroom

Waarom een bezoekje brengen aan de Superlarge Showroom? Simpel, nergens vind je op 1 plaats zo’n uitgebreid aanbod grootformaattegels. Het aantal collecties is werkelijk imposant, net als de presentaties in sfeerboxen en conceptboxen en de indrukwekkende ellipsvormige installatie waarin de tegels convex en concaaf werden verwerkt. Zie je het bos door de bomen niet meer – alleen al het Ariostea XXL-assortiment telt 106 referenties? Geen nood. Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze van de tegel die past bij jouw plannen. 

 

Benieuwd naar meer? Kom langs in onze Superlarge Showroom in Zellik, vlak bij de Ring van Brussel. 

Is dit ook iets voor jou?
13 feb. 2024

5 Tegeltrends voor 2024

Wil je een nieuwe look voor je woning? Of je nu houdt van natuurlijke kleuren of opvallende afwerkingen: er zijn prachtige interieurtrends voor iedereen. Duurzaamheid, kwaliteit en sfeer staan centraal, maar nemen verschillende vormen aan. Met deze tips kan je dan ook alle kanten op – of je nu een complete make-over beoogt of in 2024 enkel een bepaalde hoek wil upgraden.

Lees meer
25 sep. 2023

De 8 voordelen van keramische tegels

Keramische tegels veroveren de huiskamer, maar ook de andere woon- én buitenruimtes. Niet onlogisch gezien de vele voordelen. We zetten ze even op een rijtje.

Lees meer
08 sep. 2023

Geef je badkamer een kleuraccent

Wil je meer kleur in je badkamer? Met tegels maak je van je favoriete wellnessruimte een sprankelende oase met frisse, warme en opvallende accenten op vloer en wand. Benieuwd hoe je jouw badkamer een apart kleureffect kan geven? Hier vind je enkele tips.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht