Keramische Metaallook
tegels

Wil je echt een unieke vloer, passend bij jouw moderne woonstijl? Kies dan voor de industrieel ogende metaallook tegels. Niet van echt metaal te onderscheiden, maar wel krasvast en makkelijk in onderhoud. Gebruik deze keramische tegels als tegels in je hal, badkamer of keuken voor een moderne twist.

Onze keramische metaallook tegels geven een bijzondere uitstraling aan je woning en zijn echte eyecatchers. Deze soort metallic tegels is geïnspireerd op diverse metalen in alle mogelijke verschijningsvormen: strak glanzend of met natuurlijk verval, zoals roest en andere verkleuringen.

Ontdek onze metaallook tegels

Tyles keramische metaallook tegels vloer en muur living woonkamer

Waarom kiezen voor metaallook tegels?

Interieur met pit

Inox, donker staal, roest… deze looks geven je interieur extra pit. De meest populaire look is het cortenstaal. Het is de ideale combinatie van het ruige kantje van metaal met warme roesttinten voor een tijdloos en stijlvol interieur.

Spel van structuren

De metaallook tegel kan een interieur echt helemaal afmaken. Mooi in zijn eenvoud en getypeerd door het subtiele spel van glans en mat. Verrassend en steeds weer anders. Deze keramische tegel is een stralende blikvanger aan de wand of op je vloer. On trend, maar ook tijdloos!

Tyles keramische metaallook tegels muur grijs

Metaal is de max!

Stel je voor: een wand van vloer tot plafond bekleed met een keramische metaallook grootformaattegel. Het geeft elke ruimte meteen een extra dimensie en een maximale impact. Je kan zelfs tegelplaten krijgen tot wel 160x320 cm. Durf dus gerust groots te dromen als je je interieur net dat tikje meer wil geven.

Meer over onze Superlarge collectie

Tyles keramische metaallook tegels keukenblad grijs
Laat je inspireren

Waarom kiezen voor Tyles?

Persoonlijk advies

Je wil een nieuwe vloer leggen of wandtegels kopen, maar weet niet goed welke keramische tegel het beste past in jouw interieur? Technisch en naar stijl? Bij Tyles helpen we je graag de stijl te vinden die bij jou past.

Enkel de hoogste kwaliteit

Van keramische tegels voor binnen tot keramische terrastegels. Bij de Tyles Experts en in onze Flagship Store in Zellik vind je alle soorten tegels, maar enkel van nauwkeurig geselecteerde A-merken.

Ervaren plaatsers

Heb je de tegelvloer of muurtegels in jouw stijl gevonden? Wij zorgen ervoor dat ze ook mooi geplaatst worden zodat je er jaren van kan genieten.

Altijd in de buurt

Onze tegelcollecties worden in België exclusief verdeeld via de Tyles Experts. Er is altijd een showroom in je buurt. In de Flagship Store in Zellik vind je het volledige aanbod en kan je inspiratie opdoen in unieke belevingsboxen.

Kom langs in onze Showrooms
 

Tyles keramische tegels aanbod