Keramische Slaapkamertegels

Je slaapkamer is de plek waar je ontwaakt en in alle kalmte de dag terug beëindigt. Het inrichten van een slaapkamer is daarom een hele uitdaging. Door gebruik te maken van warme en zachte kleuren en materialen trachten we met onze keramische tegels een plek van geborgenheid en rust te creëren. 

Het gebruik van een keramische slaapkamertegel is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Met een tegel creëer je nochtans de gewenste look voor elk budget. In combinatie met vloerverwarming krijg je die warme en luxueuze slaapkamer waar je altijd al van droomde. 

Inspiratie voor slaapkamer

Tyles keramische tegels slaapkamer donkergrijs

“De slaapkamer is de plek bij uitstek om heerlijk in te cocoonen. Je doet er elke nacht nieuwe energie op. Het is de plaats waar heerlijk mooie dromen vorm krijgen. Creëer dankzij het aanbod keramische slaapkamertegels van Tyles nu ook je droominterieur.”

Een oase van rust

Keramisch parket, een rustieke betonlook of tijdloze natuursteen... Je kan heel wat verschillende soorten keramische tegels in je slaapkamer gebruiken. Zorg voor een oase van rust door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. Combineer met vloerverwarming voor warme voeten bij het opstaan. Op zoek naar een opvallende en unieke toets in jouw stijl? Installeer een betegelde accentmuur voor een persoonlijk en speels effect! 

Tyles keramische slaapkamertegels grijs houtlook parket modern
Inspiratie

Waarom kiezen voor Tyles?

Persoonlijk advies

Je wil een nieuwe vloer leggen of wandtegels kopen, maar weet niet goed welke keramische tegel het beste past in jouw interieur? Technisch en naar stijl? Bij Tyles helpen we je graag de stijl te vinden die bij jou past.

Enkel de hoogste kwaliteit

Van keramische tegels voor binnen tot keramische terrastegels. Bij de Tyles Experts en in onze showroom in Zellik vind je alle soorten tegels, maar enkel van nauwkeurig geselecteerde premiummerken.

Ervaren plaatsers

Heb je de tegelvloer of muurtegels in jouw stijl gevonden? Wij zorgen ervoor dat ze ook mooi geplaatst worden zodat je er jaren van kan genieten.

Altijd in de buurt

In onze showrooms te Zellik en Brugge vind je ons volledige tegelaanbod in een warme, sfeervolle omgeving. Je doet er inspiratie op in unieke belevingsboxen, ontdekt er onze nieuwste collecties en geniet een persoonlijke begeleiding van onze adviseurs. Een unieke winkelervaring! We brengen je ook altijd graag in contact met een Tyles Expert in jouw regio.

Kom langs in onze Showrooms
 

Tyles keramische tegels aanbod