09 apr. 2021

Tijd voor terrastegels

Zalig! Het mooie weer komt eraan en de BBQ staat al buiten. Hoog tijd dus om je terras in orde te brengen! Keramische tegels voor buiten zijn alvast een uitstekende keuze als je er nog één moet plaatsen, en lang niet alleen omdat ze zo onderhoudsvriendelijk zijn.

Tijd voor terrastegels

Terrastegels in elke stijl

Wil je je mooie tegelvloer van binnen laten doorlopen op het terras? Of zoek je een volledig andere look voor buiten? Keramische terrastegels heb je in alle mogelijke stijlen. Terrastegels in betonlook en natuursteenlook zijn de absolute toppers, maar daarnaast duiken steeds vaker terrastegels in houtlook op. Die zien er naturel uit en zijn bijzonder duurzaam (slijtvast). Bovendien glijd je er niet op uit na een zomers plensbuitje. Ze zijn perfect antislip. Ga dus gerust voor die terrastegel in bankirailook!

Tip: Lees ook onze blog ‘Outdoor Living in stijl’ en ontdek alle voordelen van terrastegels.

Grote terrastegels

De meest courante maat van terrastegels is wellicht een tegel van 60 x 60 cm. Heb je ze graag wat groter? Je bent niet de enige. Alsmaar meer mensen kiezen voor grote terrastegels van 80 x 80 cm of 60 x 120 cm, een relatief nieuw formaat. Zelfs terrastegels van 100 x 100 cm zijn erg in trek. Deze kanjers hebben dan ook een groots, egaal en rustgevend effect. Dat zie en voel je meteen.

Tegels voor buiten plaatsen

Terrastegels kiezen is één ding. Ze plaatsen een ander. Hoe handig je ook bent, voor dat werkje raden we toch aan een beroep te doen op een professionele plaatser. Je hebt immers verschillende manieren om tegels voor buiten te leggen: verlijmen of op tegeldragers monteren. Bovendien moet je de juiste materialen gebruiken, zorgen voor een stabiele ondergrond, letten op de afwerking van de zijkanten (of de boorden van het zwembad) enzovoort. Allemaal praktische zaken waarmee een vakman beter vertrouwd is. Je wil tenslotte toch een terras waar je jarenlang zorgeloos van kan genieten?

Wil je weten welke terrastegels het best in jouw project passen? Of heb je inspiratie of advies nodig? Maak dan een afspraak met de Tyles Expert in je buurt of de Tyles Flagship Store in Zellik.

Is dit ook iets voor jou?
28 okt. 2022

Hoe kies je de perfecte tegel?

Het kiezen van de juiste tegel hangt van veel zaken af. Liggen de look en kleur vast? Dan is het belangrijk om ook een weloverwogen keuze te maken inzake het formaat, de vorm en het legpatroon. Het zijn bepalende factoren die een wereld van verschil maken.

Lees meer
27 sep. 2022

KRIJG EEN STIJLVOLLE VUURSCHAAL

Hou je van tegels met een natuurlijke look-and-feel? Dan moet je nu bij Tyles zijn! Van 1/10 tot en met 30/11 vind je in de showrooms van de Tyles Expert in je buurt en in de Tyles Flagship Store in Zellik (Brussel) een uniek aanbod én krijg je er een warme extra bovenop.

Zoek een showroom

Lees meer
09 mei. 2022

3 topideeën voor de ideale badkamer

Natuur, luxe en harmonie. De badkamer van vandaag is een pure wellnessruimte die mooi in lijn ligt met de rest van je interieur. We leggen je hier uit hoe je dat precies voor mekaar krijgt en welke tegels je ervoor nodig hebt. Voor meer inspiratie ben je van harte welkom in onze showrooms.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht