23 apr. 2020

Outdoor Living in stijl

Keramische tegels zijn bijzonder populair voor binnen in de woning. Maar ook buiten worden ze graag gebruikt, op het terras bijvoorbeeld. Logisch, gezien de vele voordelen. Wij sommen ze even voor je op.

Outdoor Living in stijl

Oneindig veel keuze

Keramische vloer- en wandtegels voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende looks. Marmer, beton of natuursteen. Je hebt keuze genoeg, en zelfs veel meer dan wanneer je het origineel materiaal zou kiezen. Beide zijn trouwens niet van elkaar te onderscheiden. Omdat keramische tegels in oneindig veel kleuren en formaten bestaan, kan je je terras dus perfect in je eigen stijl aankleden. Mooi meegenomen is ook dat keramische terrastegels afgewerkt worden met een speciale antisliplaag. Uitglijden na een regenbui is uitgesloten.

Binnen en buiten in dezelfde stijl

Wil je de sfeer van je interieur laten doorlopen op je terras (of omgekeerd)? Buiten en binnen naadloos in elkaar laten overvloeien? Volkeramische tegels vormen de ideale overgang tussen de living, de keuken en het terras. Zeker bij grote, plafondhoge raampartijen is het vandaag de trend om eenzelfde look voor je binnen- en buitentegels te kiezen. Zo creëer je een mooi, uniform en rustgevend visueel effect en wordt je buitenruimte pas echt het verlengstuk van je interieur.

Plaatsing & afwerking naar wens

Buitentegels kan je op 2 manieren plaatsen: verlijmd of op terrasdragers. Welke methode het best is, hangt af van project tot project. Onze adviseurs en plaatsers geven je altijd het nodige advies. En ook naar afwerking heb je carte blanche. De zijkant van het terras of balkon? De boorden van het zwembad? Met keramische tegels kan je alle kanten uit.  

Makkelijk te onderhouden

In de herfst en de winter krijgt een buitenvloer het vaak zwaar te verduren. Gelukkig zijn keramische tegels eenvoudig schoon te maken. Zo maak je in een mum van tijd komaf met groenaanslag of vuil en is je terras of balkon snel klaar voor de zomer. En maak je geen zorgen: keramische tegels zijn bestand tegen vlekken. Heb je gemorst met vet, wijn of kolen? Even schoonmaken en je tegels zijn opnieuw spic en span. Laat die BBQ met de kids of apero met vrienden maar komen!

Om héél lang van te genieten

Keramische buitentegels zijn robuust en slijtvast. Ze weerstaan weer en wind en verouderen nauwelijks. Kleur, afwerking en uitzicht… Hoe lang ze er ook liggen je terrastegels blijven er zelfs na vele jaren schitterend uitzien. Da’s pas genieten!

Benieuwd hoe je met Tyles je terras de juiste look kan geven? Wil je onze keramische buitentegels ontdekken? Laat je alvast inspireren op ons inspiratieplatform, bezoek de showroom van de Tyles Expert in je buurt of kom langs in de Tyles Flagship Store in Zellik.

Is dit ook iets voor jou?
17 sep. 2021

OKTOBER ACTIEMAAND

09 jul. 2021

Onze favoriete tegeltrends in de keuken

Met de juiste tegels maak je van je keuken pas echt het hart van je woning. Een smaakvolle plek die mooi aansluit bij de rest van je interieur en waar genieten centraal staat. Laat je hier inspireren door enkele van onze favoriete keukentegeltrends van het moment.

Lees meer
03 jun. 2021

Een tegel voor elke woonstijl

Iedereen leeft anders. Gelukkig heeft Tyles zo’n gevarieerd aanbod aan looks, kleuren, formaten en afwerkingen dat je er voor elke woonstijl en toepassing wel de juiste tegel vindt. Zeg ons dus hoe je wil wonen en wij zorgen voor de perfecte match!

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht