Keramische terrastegels

Keramische terrastegels zijn gedroomde buitentegels. En dan hebben we het niet enkel over de populaire beige of grijze terrastegels in betonlook of natuursteenlook. Ook houtlook terrastegels geven je buitenruimte een stijlvolle toets. Al is stijl niet de enige reden om volkeramische terrastegels te leggen.

Keramische terrastegels zijn…

Makkelijk in onderhoud, krasbestendig, robuust (onbreekbaar), bestand tegen hoge en lage temperaturen, uv-licht (kleurvast), zware druk,… Keramische terrastegels hebben alle kwaliteiten die een buitentegel moet hebben om lang van je tuinterras of dakterras te genieten. Dankzij de hoge antislip weerstand passen ze bovendien perfect in een droge en natte omgeving. Zelfs als het terras onder water staat, glijd je er niet op uit.

Kies jouw terrastegel

Verkies je een houtlook terrastegel of ga je voor keramische terrastegels in een natuursteenlook of een betonlook in beige en grijstinten? In elke look heb je de keuze uit stevige terrastegels van 2 cm dik in verschillende afmetingen: 60x60, 80x80, 90x90, 100x100 en 40x120 cm. Je vindt dus altijd wel keramische tegels die jouw terras net dat tikje meer klasse geven.

Bezoek de Tyles showrooms

Hoe keramische terrastegels leggen? Welke ondergrond is het meest geschikt voor keramische terrastegels? Leg je ze in mortel, op beton of op tegeldragers? De Tyles Experts adviseren én inspireren je graag. Kom langs in een van onze showrooms of spring binnen in de Flagship Store in Zellik.