13 apr. 2021

Next level: de Tyles Superlarge showroom

De Superlarge showroom van Tyles in Zellik was in 2016 een unicum in de Benelux. Nergens vond je op 1 plaats zo’n uitgebreid aanbod keramische tegels op groot formaat. Door de groeiende populariteit van XXL tegels is het aantal collecties ondertussen sterk uitgebreid. Tijd om onze showroom naar de next level te tillen, voor extra veel inspiratie en sfeer.

Next level: de Tyles Superlarge showroom

Tegels met grootse uitstraling

Dat keramische grootformaat tegels je interieur net dat tikje meer kunnen geven, is al langer geweten. Ze combineren alle voordelen van keramische tegels (denk onderhoudsgemak, duurzaamheid, sterkte,…) met een uitzonderlijk esthetisch karakter. Het ontbreken van voegen creëert een strak egaal en rustgevend effect. Of je ze nu tegen de wand hangt of op de vloer legt, in keuken- of badkamermeubels verwerkt of in de gevel integreert. Of je nu kiest voor een marmer- of natuursteenlook, een metaal-, beton- of houtlook. Met afmetingen van 300x100 cm en groter ga je echt voor een superieure uitstraling.
 

Nieuwe showroom: 600 m2 Italiaanse sfeer

Om een goed beeld te krijgen van wat je met grootformaat tegels allemaal kan, is de Superlarge showroom van Tyles vandaag meer dan ooit the place to be. Deze gigantische multifunctionele ruimte van 600 m2 met een plafond van 5 m hoog werd recent volledig vernieuwd. 

“In de Superlarge showroom komen de architecturale kwaliteiten van de tegels perfect tot hun recht. De ruimte en de opstellingen maken het tot een heus inspiration & experience center voor architecten uit België en de omliggende landen. Zo moeten zij niet meer naar Italië om kennis te maken met onze prachtige collecties.” Marco Porpora, architect

“Tyles heeft altijd sterk ingezet op grootformaat tegels van topkwaliteit. Zo werken we al lang nauw samen met het gerenommeerde Italiaanse Ariostea, een van de belangrijkste leveranciers van keramische grootformaat tegels in Europa. Het resultaat van de nieuwe showroom is pure klasse. Een en al inspiratie en beleving.” Guy Royaux, zaakvoerder

Wat is er nieuw?

De nieuwe Superlarge showroom dompelt je al van bij het binnenkomen onder in een exclusieve sfeer. Dit mag je verwachten:

  • Een imposante ellipsvormige installatie waarin grootformaat tegels convex en concaaf werden verwerkt
  • Presentatiekasten met makkelijk uitschuifbare panelen op groot formaat (een technisch hoogstandje als je weet dat 1 paneel tot 80 kg kan wegen)
  • Een compleet overzicht van het Ariostea XXL-assortiment met maar liefst 84 referenties in alle mogelijke looks, afwerkingen en afmetingen (300x100, 300x150, 270x120 en 120x120 cm)
  • 6 sfeerboxen en 6 conceptboxen die grootformaat tegels tonen in een keuken, badkamer en andere woonomgeving (in- én outdoor)
  • Een mezzanine waar je, met zicht op de showroom, in alle rust je project met je Tyles adviseur kan bespreken

Wie inspiratie zoekt en benieuwd is naar de mogelijkheden met grootformaat tegels geniet in de vernieuwde Superlarge showroom van een unieke totaalbeleving die je nergens anders in België vindt.

Zin in een bezoekje? Maak een afspraak in de Flagship Store in Zellik, kom langs en laat je inspireren.

Is dit ook iets voor jou?
02 aug. 2021

Welke vloer leg je in een nieuwbouwwoning?

Ga je bouwen of heb je een nieuwbouwwoning of appartement gekocht? Denk dan tijdig na over de vloer die je in elke ruimte wil. Vloerbekleding kiezen kan behoorlijk complex zijn. Technisch en stilistisch komt er veel bij kijken. Je op voorhand goed laten adviseren, kan je dus later heel wat kopzorgen besparen! Hier vind je al enkele tips van onze Tyles Experts. Wil je er meer, kom dan gerust eens bij ons over de… vloer.

Lees meer
23 jul. 2021

De 8 voordelen van keramische tegels

Keramische tegels veroveren de huiskamer, maar ook de andere woon- én buitenruimtes. Niet onlogisch gezien de vele voordelen. We zetten ze even op een rijtje.

Lees meer
09 jul. 2021

Onze favoriete tegeltrends in de keuken

Met de juiste tegels maak je van je keuken pas echt het hart van je woning. Een smaakvolle plek die mooi aansluit bij de rest van je interieur en waar genieten centraal staat. Laat je hier inspireren door enkele van onze favoriete keukentegeltrends van het moment.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht