13 apr. 2021

Next level: de Tyles Superlarge showroom

De Superlarge showroom van Tyles in Zellik was in 2016 een unicum in de Benelux. Nergens vond je op 1 plaats zo’n uitgebreid aanbod keramische tegels op groot formaat. Door de groeiende populariteit van XXL tegels is het aantal collecties ondertussen sterk uitgebreid. Tijd om onze showroom naar de next level te tillen, voor extra veel inspiratie en sfeer.

Next level: de Tyles Superlarge showroom

Tegels met grootse uitstraling

Dat keramische grootformaat tegels je interieur net dat tikje meer kunnen geven, is al langer geweten. Ze combineren alle voordelen van keramische tegels (denk onderhoudsgemak, duurzaamheid, sterkte,…) met een uitzonderlijk esthetisch karakter. Het ontbreken van voegen creëert een strak egaal en rustgevend effect. Of je ze nu tegen de wand hangt of op de vloer legt, in keuken- of badkamermeubels verwerkt of in de gevel integreert. Of je nu kiest voor een marmer- of natuursteenlook, een metaal-, beton- of houtlook. Met afmetingen van 300x100 cm en groter ga je echt voor een superieure uitstraling.
 

Nieuwe showroom: 600 m2 Italiaanse sfeer

Om een goed beeld te krijgen van wat je met grootformaat tegels allemaal kan, is de Superlarge showroom van Tyles vandaag meer dan ooit the place to be. Deze gigantische multifunctionele ruimte van 600 m2 met een plafond van 5 m hoog werd recent volledig vernieuwd. 

“In de Superlarge showroom komen de architecturale kwaliteiten van de tegels perfect tot hun recht. De ruimte en de opstellingen maken het tot een heus inspiration & experience center voor architecten uit België en de omliggende landen. Zo moeten zij niet meer naar Italië om kennis te maken met onze prachtige collecties.” Marco Porpora, architect

“Tyles heeft altijd sterk ingezet op grootformaat tegels van topkwaliteit. Zo werken we al lang nauw samen met het gerenommeerde Italiaanse Ariostea, een van de belangrijkste leveranciers van keramische grootformaat tegels in Europa. Het resultaat van de nieuwe showroom is pure klasse. Een en al inspiratie en beleving.” Guy Royaux, zaakvoerder

Wat is er nieuw?

De nieuwe Superlarge showroom dompelt je al van bij het binnenkomen onder in een exclusieve sfeer. Dit mag je verwachten:

  • Een imposante ellipsvormige installatie waarin grootformaat tegels convex en concaaf werden verwerkt
  • Presentatiekasten met makkelijk uitschuifbare panelen op groot formaat (een technisch hoogstandje als je weet dat 1 paneel tot 80 kg kan wegen)
  • Een compleet overzicht van het Ariostea XXL-assortiment met maar liefst 84 referenties in alle mogelijke looks, afwerkingen en afmetingen (300x100, 300x150, 270x120 en 120x120 cm)
  • 6 sfeerboxen en 6 conceptboxen die grootformaat tegels tonen in een keuken, badkamer en andere woonomgeving (in- én outdoor)
  • Een mezzanine waar je, met zicht op de showroom, in alle rust je project met je Tyles adviseur kan bespreken

Wie inspiratie zoekt en benieuwd is naar de mogelijkheden met grootformaat tegels geniet in de vernieuwde Superlarge showroom van een unieke totaalbeleving die je nergens anders in België vindt.

Zin in een bezoekje? Maak een afspraak in de Flagship Store in Zellik, kom langs en laat je inspireren.

Is dit ook iets voor jou?
21 jan. 2022

Tyles trends 2022

Wat zijn de interieur- en tegeltrends voor dit jaar? We zetten de belangrijkste hier voor jou op een rijtje. De sleutelwoorden zijn sfeer, natuur, persoonlijkheid en rust. In alle formaten, van klein tot supergroot!

Lees meer
17 dec. 2021

Partners in style: Ermans & Vokaer Architectes en Tyles

Julie Vokaer van Ermans & Vokaer Architectes werkt al enkele jaren nauw samen met Tyles. De twee ‘partners in style’ zitten creatief dan ook op dezelfde lijn. Een gesprek met Julie over haar relatie met Tyles en waarom ze zo graag keramische tegels in haar projecten gebruikt.

Lees meer
27 aug. 2021

Keuzestress? Advies nodig?

Op zoek naar keramische tegels van uitzonderlijke kwaliteit? Wij kunnen je daarbij helpen! Hou je van beton- of marmerlook? Of liever hout- of natuursteenlook? Geen paniek, onze Tyles Experts staan je bij en ontzorgen je tijdens het hele tegelproces. Ontdek in deze blog waar onze Experts voor staan en wat precies hun meerwaarde is.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht