25 nov. 2022

3 tegeltrends voor de woonkamer

Tegels kiezen voor de woonkamer? Met deze drie trends zit je vandaag op rozen en maak je van je salon of living een juweeltje waar je jaren van kan genieten.

Grote keramische tegels woonkamer salon Tyles

3 tegeltrends voor de woonkamer

Houtlook is hot

Keramisch parket is hot. Niet verwonderlijk: je vloer combineert de uitstraling van hout met alle voordelen van keramiek. Het is een esthetische én praktische designoplossing! De houtlook tegels zijn immers bestand tegen vlekvorming, slijtage en verkleuring. Ze gaan ook perfect samen met vloerverwarming. Koude voeten zijn dus voorgoed verleden tijd! En naar stijl en legpatroon kan je alle kanten uit. Planken of visgraat? Aan jou de keuze.

Natuurlijke kleuren en tinten

De natuur blijft een rijke bron van inspiratie. Een natuurlijk interieur is dan ook tijdloos en brengt rust – en daar hebben we toch allemaal soms behoefte aan? Natuurlijke materialen en organische vormen zijn daarom (nog) altijd graag gezien in de woonkamer. Tegels met natuursteenlook en houtlook, bijvoorbeeld. Vooral in de lichte tinten en zachte kleuren zoals beige of zandkleuren creëren ze een sfeer waarbij je helemaal tot… rust komt.

Go Japandi

Hoewel deze trend het al enkele jaren goed doet, zijn heel wat mensen er nog niet mee vertrouwd. Wat is Japandi? Simpel gezegd is het een mix van Japans en Scandinavisch interieurdesign. Minimalistisch, sereen, stijlvol en clean. Denk: natuurlijke materialen in een strakke, maar tegelijk knusse omgeving met zwarte zen accessoires. Welke vloer daar het best bij past? Bij voorkeur één met een lichte houtlook of betonlook. En wat is dan meer Japandi dan een mooie tegel die je moeiteloos superclean houdt?

Benieuwd welke tegelkeuze jouw woonkamer on-trend maakt? Ga langs bij een Tyles Expert in je buurt of bezoek onze Flagship Store in Zellik

Is dit ook iets voor jou?
16 feb. 2024

Maart actiemaand

Ook gedurende de rest van de maand geniet jij van stijlvolle acties. Kom van 1 maart tot en met 14 april langs bij Tyles Zellik, Tyles Brugge of een Tyles Expert in je buurt, kies uit ons oogstrelend aanbod de tegels die passen bij jouw stijl en krijg een heerlijk ontspannend cadeau! Ben je al benieuwd?

Lees meer
13 feb. 2024

5 Tegeltrends voor 2024

Wil je een nieuwe look voor je woning? Of je nu houdt van natuurlijke kleuren of opvallende afwerkingen: er zijn prachtige interieurtrends voor iedereen. Duurzaamheid, kwaliteit en sfeer staan centraal, maar nemen verschillende vormen aan. Met deze tips kan je dan ook alle kanten op – of je nu een complete make-over beoogt of in 2024 enkel een bepaalde hoek wil upgraden.

Lees meer
25 sep. 2023

De 8 voordelen van keramische tegels

Keramische tegels veroveren de huiskamer, maar ook de andere woon- én buitenruimtes. Niet onlogisch gezien de vele voordelen. We zetten ze even op een rijtje.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht