Keramische parketvloer

Wat is keramisch parket en wat zijn de voordelen van keramische parkettegels? Waar komen keramische tegels met parketlook het best tot hun recht? Enkel in de woonkamer of ook buiten op het terras? Bij Tyles vind je alle antwoorden.

Voordelen van keramische parkettegels

Zoals al onze tegels hebben keramische parket tegels sterke kwaliteiten. Ze zijn makkelijk in onderhoud, hygiënisch, bestand tegen krassen, vlekken, mosvorming en groene aanslag. Ideaal voor binnen én buiten, op het terras. En net zoals andere keramische tegels zijn keramische parkettegels verkrijgbaar in een waaier aan kleuren en stijlen: grijs of wit, licht eiken of donker eiken. Jij kiest, ook het legpatroon…

Plaatsen van keramisch parket

Een keramische parketvloer geeft elke ruimte een aparte look en warme uitstraling. Te klassiek voor jou? Dat dacht je maar. Keramisch parket past ook perfect in een modern interieur. Een parketvloer in visgraat patroon of wildverband? Keramische parkettegels van 20x120, 25x150 of 26x160 cm groot? Voor in de badkamer, de keuken, de woonkamer, de slaapkamer of buiten op het terras? Het resultaat is altijd grandioos!

Bezoek de Tyles showrooms

Wil je meer toelichting bij wat keramisch parket is of de prijs weten voor je keramische parketvloer? Benieuwd welke plinten bij keramisch parket passen? De Tyles Experts vertellen je er graag alles over. Kom langs in een van onze showrooms of spring binnen in de Flagship Store in Zellik.