15 jan. 2021

Tyles on-trend

De interieurtrends voor 2021? We zetten hier de opvallendste voor jou op een rijtje. Zo maak je je woning hipper dan hip, met de juiste tegels als ultieme finishing touch.

Tyles on-trend

Keimooi

Kiezels en keien duiken dit jaar opvallend veel in de designs van de tegelcollecties op. In allerlei kleuren en formaten, subtiel of opzichtig. Er mag dit jaar duidelijk een ‘grain’ in je interieur zitten. Terrazzo tegels blijven daarom al even trendy.

Japandi

Mix Japanse zen met Scandinavische hygge – minimalisme met huiselijkheid – en je krijgt Japandi: een uitgebalanceerde interieurstijl rijk aan organische vormen en rustgevende natuurtinten. Sereen en opgeruimd, maar toch lekker knus en ongedwongen. Geen wonder dat onze hout-, accent- en betonlook tegels hier zo goed bijgaan.

Superlarge

In 2021 is de sky the limit. Denk dus gerust groot-groter-grootst. Accentueer het ruimtegevoel en maak vloeren en wanden eindeloos mooi met, bijvoorbeeld, Superlarge tegels. In onze vernieuwde Superlarge showroom in Zellik (maart 2021) dompelen we je graag onder in deze never-ending story.

Licht hout

De tint voor jouw parkettegel in 2021 is licht. Lichte houtsoorten voelen heel naturel aan. Ze hebben iets fris en modern en zijn tegelijk rustgevend en tijdloos, welke kleurschakering of stijl je ook verkiest.

Aardige kleuren

Op vlak van kleur zijn zachte basistinten helemaal in. Zij brengen evenwicht en stabiliteit. Het palet is neutraal waardoor je kleuren en materialen makkelijk met elkaar kan combineren. Een tegel in zulke aardse tinten helpt je meteen een warme, fijne leefomgeving te creëren.

Benieuwd welke tegelkeuze jouw woning on-trend maakt? Kom dan langs in onze showrooms. Maak een afspraak bij een Tyles Expert in je buurt of onze Flagship Store in Zellik

Is dit ook iets voor jou?
13 feb. 2024

5 Tegeltrends voor 2024

Wil je een nieuwe look voor je woning? Of je nu houdt van natuurlijke kleuren of opvallende afwerkingen: er zijn prachtige interieurtrends voor iedereen. Duurzaamheid, kwaliteit en sfeer staan centraal, maar nemen verschillende vormen aan. Met deze tips kan je dan ook alle kanten op – of je nu een complete make-over beoogt of in 2024 enkel een bepaalde hoek wil upgraden.

Lees meer
08 sep. 2023

Geef je badkamer een kleuraccent

Wil je meer kleur in je badkamer? Met tegels maak je van je favoriete wellnessruimte een sprankelende oase met frisse, warme en opvallende accenten op vloer en wand. Benieuwd hoe je jouw badkamer een apart kleureffect kan geven? Hier vind je enkele tips.

Lees meer
06 jun. 2023

The big question: waarom XXL-tegels?

Wil je een interieur een aparte uitstraling geven? Met grootformaattegels is dat een kleintje. XXL-tegels hebben een unieke esthetiek. Ze creëren een wauweffect op wanden en vloeren, in elke woonruimte. Ook buiten, op de gevel, zien ze er fantastisch uit. En het mooist van al: je vindt ze in alle looks, afwerkingen en afmetingen. Daar vertellen we je hier graag meer over. 

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht