25 mrt. 2020

Tyles is on-trend

Keramische tegels spelen naadloos in op nieuwe interieurtrends. Tyles biedt je dan ook naast de klassiekers een tegelcollectie waarmee zo on-trend bent. Streepje grijs of marmer? Of hou je het liever puur natuur? Laat je hier inspireren door 5 trends van het moment.

Tyles is on-trend

Donker kleurt het interieur

Het gevoel voor dramatiek dringt de huiskamer langzaam binnen, wat donkere kleuren met zich meebrengt. Maar vergis je niet: donker is geen synoniem voor zwart. Brons, donkergroen, -blauw, -bruin en -grijs zetten eveneens de toon.

Durven is hip

Gewaagde designs, kleuren en combinaties doen hun intrede, vooral bij de keramische tegels in marmerlook. De vaak grillige nervenstructuur en kleurschakeringen geven carte blanche aan de hippe durvers.

Terug naar de natuur

De natuur is momenteel een inspiratiebron voor de inrichting van het interieur. Natuurlijke kleuren, materialen en planten veroveren de woning. De marmer-, natuursteen- en houtlook spelen hier perfect op in.

Vijftig tinten grijs

Grijs is vandaag een stevige concurrent van de klassieker wit, en dit in alle mogelijke tinten. De juiste tint grijs geeft zowel een klassiek als een modern, minimalistisch interieur een unieke look.

Één en dezelfde tegel

De vloertegel wordt tegenwoordig vaak doorgetrokken op de wand. Uniformiteit geeft rust en straalt klasse uit. Ook in- en outdoor lopen alsmaar meer in elkaar over waardoor het onderscheid tussen binnen en buiten vervaagt.

Nog meer inspiratie nodig? Scroll hier door onze inspiration wall, bezoek de showroom van de Tyles Expert in je buurt of kom langs in de Tyles Flagship Store in Zellik.

Is dit ook iets voor jou?
21 jan. 2022

Tyles trends 2022

Wat zijn de interieur- en tegeltrends voor dit jaar? We zetten de belangrijkste hier voor jou op een rijtje. De sleutelwoorden zijn sfeer, natuur, persoonlijkheid en rust. In alle formaten, van klein tot supergroot!

Lees meer
17 dec. 2021

Partners in style: Ermans & Vokaer Architectes en Tyles

Julie Vokaer van Ermans & Vokaer Architectes werkt al enkele jaren nauw samen met Tyles. De twee ‘partners in style’ zitten creatief dan ook op dezelfde lijn. Een gesprek met Julie over haar relatie met Tyles en waarom ze zo graag keramische tegels in haar projecten gebruikt.

Lees meer
09 jul. 2021

Onze favoriete tegeltrends in de keuken

Met de juiste tegels maak je van je keuken pas echt het hart van je woning. Een smaakvolle plek die mooi aansluit bij de rest van je interieur en waar genieten centraal staat. Laat je hier inspireren door enkele van onze favoriete keukentegeltrends van het moment.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht