25 mrt. 2020

Tyles is on-trend

Keramische tegels spelen naadloos in op nieuwe interieurtrends. Tyles biedt je dan ook naast de klassiekers een tegelcollectie waarmee zo on-trend bent. Streepje grijs of marmer? Of hou je het liever puur natuur? Laat je hier inspireren door 5 trends van het moment.

Tyles is on-trend

Donker kleurt het interieur

Het gevoel voor dramatiek dringt de huiskamer langzaam binnen, wat donkere kleuren met zich meebrengt. Maar vergis je niet: donker is geen synoniem voor zwart. Brons, donkergroen, -blauw, -bruin en -grijs zetten eveneens de toon.

Durven is hip

Gewaagde designs, kleuren en combinaties doen hun intrede, vooral bij de keramische tegels in marmerlook. De vaak grillige nervenstructuur en kleurschakeringen geven carte blanche aan de hippe durvers.

Terug naar de natuur

De natuur is momenteel een inspiratiebron voor de inrichting van het interieur. Natuurlijke kleuren, materialen en planten veroveren de woning. De marmer-, natuursteen- en houtlook spelen hier perfect op in.

Vijftig tinten grijs

Grijs is vandaag een stevige concurrent van de klassieker wit, en dit in alle mogelijke tinten. De juiste tint grijs geeft zowel een klassiek als een modern, minimalistisch interieur een unieke look.

Één en dezelfde tegel

De vloertegel wordt tegenwoordig vaak doorgetrokken op de wand. Uniformiteit geeft rust en straalt klasse uit. Ook in- en outdoor lopen alsmaar meer in elkaar over waardoor het onderscheid tussen binnen en buiten vervaagt.

Nog meer inspiratie nodig? Scroll hier door onze inspiration wall, bezoek de showroom van de Tyles Expert in je buurt of kom langs in de Tyles Flagship Store in Zellik.

Is dit ook iets voor jou?
13 feb. 2024

5 Tegeltrends voor 2024

Wil je een nieuwe look voor je woning? Of je nu houdt van natuurlijke kleuren of opvallende afwerkingen: er zijn prachtige interieurtrends voor iedereen. Duurzaamheid, kwaliteit en sfeer staan centraal, maar nemen verschillende vormen aan. Met deze tips kan je dan ook alle kanten op – of je nu een complete make-over beoogt of in 2024 enkel een bepaalde hoek wil upgraden.

Lees meer
08 sep. 2023

Geef je badkamer een kleuraccent

Wil je meer kleur in je badkamer? Met tegels maak je van je favoriete wellnessruimte een sprankelende oase met frisse, warme en opvallende accenten op vloer en wand. Benieuwd hoe je jouw badkamer een apart kleureffect kan geven? Hier vind je enkele tips.

Lees meer
06 jun. 2023

The big question: waarom XXL-tegels?

Wil je een interieur een aparte uitstraling geven? Met grootformaattegels is dat een kleintje. XXL-tegels hebben een unieke esthetiek. Ze creëren een wauweffect op wanden en vloeren, in elke woonruimte. Ook buiten, op de gevel, zien ze er fantastisch uit. En het mooist van al: je vindt ze in alle looks, afwerkingen en afmetingen. Daar vertellen we je hier graag meer over. 

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht