25 mrt. 2020

Tyles is on-trend

Keramische tegels spelen naadloos in op nieuwe interieurtrends. Tyles biedt je dan ook naast de klassiekers een tegelcollectie waarmee zo on-trend bent. Streepje grijs of marmer? Of hou je het liever puur natuur? Laat je hier inspireren door 5 trends van het moment.

Tyles is on-trend

Donker kleurt het interieur

Het gevoel voor dramatiek dringt de huiskamer langzaam binnen, wat donkere kleuren met zich meebrengt. Maar vergis je niet: donker is geen synoniem voor zwart. Brons, donkergroen, -blauw, -bruin en -grijs zetten eveneens de toon.

Durven is hip

Gewaagde designs, kleuren en combinaties doen hun intrede, vooral bij de keramische tegels in marmerlook. De vaak grillige nervenstructuur en kleurschakeringen geven carte blanche aan de hippe durvers.

Terug naar de natuur

De natuur is momenteel een inspiratiebron voor de inrichting van het interieur. Natuurlijke kleuren, materialen en planten veroveren de woning. De marmer-, natuursteen- en houtlook spelen hier perfect op in.

Vijftig tinten grijs

Grijs is vandaag een stevige concurrent van de klassieker wit, en dit in alle mogelijke tinten. De juiste tint grijs geeft zowel een klassiek als een modern, minimalistisch interieur een unieke look.

Één en dezelfde tegel

De vloertegel wordt tegenwoordig vaak doorgetrokken op de wand. Uniformiteit geeft rust en straalt klasse uit. Ook in- en outdoor lopen alsmaar meer in elkaar over waardoor het onderscheid tussen binnen en buiten vervaagt.

Nog meer inspiratie nodig? Scroll hier door onze inspiration wall, bezoek de showroom van de Tyles Expert in je buurt of kom langs in de Tyles Flagship Store in Zellik.

Is dit ook iets voor jou?
13 apr. 2021

Next level: de Tyles Superlarge showroom

De Superlarge showroom van Tyles in Zellik was in 2016 een unicum in de Benelux. Nergens vond je op 1 plaats zo’n uitgebreid aanbod keramische tegels op groot formaat. Door de groeiende populariteit van XXL tegels is het aantal collecties ondertussen sterk uitgebreid. Tijd om onze showroom naar de next level te tillen, voor extra veel inspiratie en sfeer.

Lees meer
15 jan. 2021

Tyles on-trend

De interieurtrends voor 2021? We zetten hier de opvallendste voor jou op een rijtje. Zo maak je je woning hipper dan hip, met de juiste tegels als ultieme finishing touch.

Lees meer
09 dec. 2020

Tegels buiten alle proporties

Je ziet ze steeds vaker tegen de wand of op de vloer van keukens en badkamers. Of als blad op het aanrecht, de eettafel of lavabo. Ze geven een interieur een ongezien wow-effect door de stijlvolle designs en, vooral, buitengewone afmetingen. Grootformaattegels springen eruit, in elk opzicht.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht