Home / Looks / Natuursteen

Natuursteen look

De natuursteenlook is er voor ieders smaak en voor elk budget. Deze tegel geeft een uniek en natuurlijk karakter aan je woning. Natuursteen is een erg tijdloze look en creëert een bepaalde uitstraling met haar unieke uitzicht en kleurverschillen.

Een vloer met natuursteenlook is een ware lust voor het oog. Deze look is aan een echte revival toe, zowel in klassieke, moderne als tijdloze interieurs. Door te kiezen voor een keramische tegel vermijd je het vele onderhoudswerk aan de poreuze steen en kan je genieten van het prachtige uitzicht van dit materiaal zonder je zorgen te maken.

Ontdek onze natuursteenlook

Waarom kiezen voor natuursteen look?

Authentieke elegantie

Het uitzicht van natuursteen geeft een luxueuze, stijlvolle uitstraling aan een woning. Kiezen voor de elegantie van een tegel in natuursteenlook, is kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal dat een opmerkelijke meerwaarde biedt voor je woning.

Oneindige variatie

Het unieke karakter van natuursteen schuilt in het idee dat alles mogelijk is. Met zijn oneindige variatie aan verschijningsvormen, kleuren, afwerkingen en formaten biedt het een onuitputtelijke bron van inspiratie. Ga voor de onvermijdelijke Belgische blauwe hardsteen, de aan populariteit winnende lichte kalksteen of kies voor de opvallende Ceppo look.

Laat je inspireren

Voor elke ruimte

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.

Andere looks