Marmerlook
tegels

Altijd al gedroomd van een badkamer of vloer volledig in marmer? Dit prachtige materiaal gekenmerkt door z’n typische unieke aders en veelvoud aan kleuren is tijdloos en klassevol.

Het uitzicht van marmer geeft je een gevoel van luxe en comfort en tovert zelfs de kleinste ruimte om tot een kunstwerkje. Als keramische tegel is de marmerlook tegel dan ook nog eens makkelijk in onderhoud.

Ontdek onze marmerlook tegels

Waarom kiezen voor marmerlook tegels?

Een echte blikvanger

Met een marmerlook tegel maak je een echt design statement. Of je het nu als accessoire in je interieur plaatst of integreert als vloer- of wandtegel, marmer is dé eyecather in je interieur. Een klassevolle en on trend keramische tegel!

Oneindig veel mogelijkheden

Kies voor witte marmerlook tegels voor een rustige, klassieke uitstraling die in bijna elk interieur passen. Mag het wat stoerder? Ga dan voor zwart, grijs of bruin marmer. En wil je pas echt indruk maken? Kijk dan in ons ruime aanbod Superlarge tegels. Daarin vind je XXL tegels die het tijdloze karakter van marmer pas echt tot zijn recht laten komen.

Groot, groter, grootst

Wand of vloer. Werkblad of wastafel. Keuken, living, hall of badkamer. Met onze XXL keramische marmerlook tegels ga je een stapje verder en geef je elke ruimte een nog grootsere, super-de-luxe uitstraling.  Onze Superlarge tegels bieden je oneindig veel mogelijkheden zowel op esthetisch als op technisch vlak.

Meer over onze Superlarge collectie

Laat je inspireren

Waarom kiezen voor Tyles?

Persoonlijk advies

Je wil een nieuwe vloer leggen of wandtegels kopen, maar weet niet goed welke keramische tegel het beste past in jouw interieur? Technisch en naar stijl? Bij Tyles helpen we je graag de stijl te vinden die bij jou past.

Enkel de hoogste kwaliteit

Van keramische tegels voor binnen tot keramische terrastegels. Bij de Tyles Expert tegelwinkel en in onze Showrooms vind je alle soorten tegels, maar enkel van nauwkeurig geselecteerde A-merken.

Ervaren plaatsers

Heb je de tegelvloer of muurtegels in jouw stijl gevonden? Wij zorgen ervoor dat ze ook mooi geplaatst worden zodat je er jaren van kan genieten.

Kom langs in onze Showrooms
Vind een Tyles Expert in je buurt