27 aug. 2021

Keuzestress? Advies nodig?

Op zoek naar keramische tegels van uitzonderlijke kwaliteit? Wij kunnen je daarbij helpen! Hou je van beton- of marmerlook? Of liever hout- of natuursteenlook? Geen paniek, onze Tyles Experts staan je bij en ontzorgen je tijdens het hele tegelproces. Ontdek in deze blog waar onze Experts voor staan en wat precies hun meerwaarde is.

Keuzestress? Advies nodig?

Steeds het beste advies

Onze Tyles Experts zijn stuk voor stuk zelfstandigen die kunnen putten uit een schat aan jarenlange ervaring. Vaak zijn het familiebedrijven dat hun liefde voor tegels van generatie op generatie doorgeven. Kortom: echte tegelspecialisten. Je kan er steeds rekenen op persoonlijk advies van de zaakvoerder die met hart en ziel zijn kennis met jou wil delen. Ze zorgen ook altijd voor duidelijke en correcte offertes zodat er later geen onaangename extra kosten bijkomen. Sommige van onze Experts bieden bovendien ook andere bouwmaterialen aan. Daar kan je dus terecht voor meer dan enkel tegels, handig!

Unieke collectie keramische tegels van topkwaliteit

Twee keer per jaar krijgen alle showrooms een update van ons gamma. We voorzien de Experts dan met tegels in alle looks en voor alle ruimtes. Met onze nieuwste collecties keramische tegels in hun showroom, zijn onze tegelspecialisten steeds mee met de laatste trends

Onze Tyles Experts bieden zowel indoor als outdoor tegels aan, maar dat is niet alles! Veel van onze Tyles Experts bieden ook ons Superlarge gamma aan. Wil je op voorhand weten welke soort tegels jouw Tyles Expert heeft? Kijk het na op de showroompagina van de Expert. Daar zie je de telkens de icoontjes staan – Indoor, Outdoor of Superlarge.
 

Perfectie van de showroom tot en met de plaatsing

Tegels plaatsen is een kunst op zich. Onze Tyles Experts staan je dan ook bij in het tegelproces van de showroom tot en met de plaatsing. Ook na de aankoop van je tegels kan je uiteraard steeds bij hen terecht voor verdere vragen. Sommige van onze Experts werken met vaste vloerders. Anderen brengen je graag in contact met goede plaatsers uit hun netwerk. Wens je een mooi en duurzaam resultaat, dan laat je het plaatsen best aan professionals over!

Altijd een Tyles Expert in je buurt

De showrooms van onze Experts liggen verspreid over heel België. Op die manier willen we onze keramische tegels zo dicht mogelijk naar jou brengen. In Vlaanderen kunnen we reeds rekenen op een goed uitgebouwd netwerk. Ook in Wallonië worden we vertegenwoordigd door enkele Experts en komen er bovendien nog enkele bij volgend jaar.

Benieuwd welke Tyles Expert het dichtst bij jou in de buurt zit? Check dan snel onze store-locator en breng hen een bezoekje.

Is dit ook iets voor jou?
16 feb. 2024

Opendeurweekend 2-3 maart

Op 2 en 3 maart rollen we de rode loper uit in onze showrooms in Zellik en Brugge voor een spetterend opendeurweekend. Ontdek als eerste onze nieuwe collecties, inspirerende sfeerboxen en geniet van mooie cadeaus!

Kom je tijdens ons opendeurweekend langs in de showroom dan krijg je een gratis fles cava! Perfect om daarna te genieten in jouw droominterieur.

Lees meer
25 sep. 2023

De 8 voordelen van keramische tegels

Keramische tegels veroveren de huiskamer, maar ook de andere woon- én buitenruimtes. Niet onlogisch gezien de vele voordelen. We zetten ze even op een rijtje.

Lees meer
06 jun. 2023

The big question: waarom XXL-tegels?

Wil je een interieur een aparte uitstraling geven? Met grootformaattegels is dat een kleintje. XXL-tegels hebben een unieke esthetiek. Ze creëren een wauweffect op wanden en vloeren, in elke woonruimte. Ook buiten, op de gevel, zien ze er fantastisch uit. En het mooist van al: je vindt ze in alle looks, afwerkingen en afmetingen. Daar vertellen we je hier graag meer over. 

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht