27 aug. 2021

Keuzestress? Advies nodig?

Op zoek naar keramische tegels van uitzonderlijke kwaliteit? Wij kunnen je daarbij helpen! Hou je van beton- of marmerlook? Of liever hout- of natuursteenlook? Geen paniek, onze Tyles Experts staan je bij en ontzorgen je tijdens het hele tegelproces. Ontdek in deze blog waar onze Experts voor staan en wat precies hun meerwaarde is.

Keuzestress? Advies nodig?

Steeds het beste advies

Onze Tyles Experts zijn stuk voor stuk zelfstandigen die kunnen putten uit een schat aan jarenlange ervaring. Vaak zijn het familiebedrijven dat hun liefde voor tegels van generatie op generatie doorgeven. Kortom: echte tegelspecialisten. Je kan er steeds rekenen op persoonlijk advies van de zaakvoerder die met hart en ziel zijn kennis met jou wil delen. Ze zorgen ook altijd voor duidelijke en correcte offertes zodat er later geen onaangename extra kosten bijkomen. Sommige van onze Experts bieden bovendien ook andere bouwmaterialen aan. Daar kan je dus terecht voor meer dan enkel tegels, handig!

Unieke collectie keramische tegels van topkwaliteit

Twee keer per jaar krijgen alle showrooms een update van ons gamma. We voorzien de Experts dan met tegels in alle looks en voor alle ruimtes. Met onze nieuwste collecties keramische tegels in hun showroom, zijn onze tegelspecialisten steeds mee met de laatste trends

Onze Tyles Experts bieden zowel indoor als outdoor tegels aan, maar dat is niet alles! Veel van onze Tyles Experts bieden ook ons Superlarge gamma aan. Wil je op voorhand weten welke soort tegels jouw Tyles Expert heeft? Kijk het na op de showroompagina van de Expert. Daar zie je de telkens de icoontjes staan – Indoor, Outdoor of Superlarge.
 

Perfectie van de showroom tot en met de plaatsing

Tegels plaatsen is een kunst op zich. Onze Tyles Experts staan je dan ook bij in het tegelproces van de showroom tot en met de plaatsing. Ook na de aankoop van je tegels kan je uiteraard steeds bij hen terecht voor verdere vragen. Sommige van onze Experts werken met vaste vloerders. Anderen brengen je graag in contact met goede plaatsers uit hun netwerk. Wens je een mooi en duurzaam resultaat, dan laat je het plaatsen best aan professionals over!

Altijd een Tyles Expert in je buurt

De showrooms van onze Experts liggen verspreid over heel België. Op die manier willen we onze keramische tegels zo dicht mogelijk naar jou brengen. In Vlaanderen kunnen we reeds rekenen op een goed uitgebouwd netwerk. Ook in Wallonië worden we vertegenwoordigd door enkele Experts en komen er bovendien nog enkele bij volgend jaar.

Benieuwd welke Tyles Expert het dichtst bij jou in de buurt zit? Check dan snel onze store-locator en breng hen een bezoekje.

Is dit ook iets voor jou?
06 apr. 2022

SUCCESVOLLE TEGELJACHT IN 5 STAPPEN

De juiste tegel vinden is een hele opgave. Dat weten we. Volg deze 5 stappen en succes is verzekerd!

Lees meer
06 aug. 2021

De kunst van het tegelplaatsen

Je hebt je tegels gekozen, precies in jouw stijl. Nu moeten ze alleen nog geplaatst worden… Hoe je dat aanpakt? Wel, voor een mooi en duurzaam resultaat vertrouw je maar beter op iemand die de kunst van het tegelplaatsen verstaat.

Lees meer
02 aug. 2021

Welke vloer leg je in een nieuwbouwwoning?

Ga je bouwen of heb je een nieuwbouwwoning of appartement gekocht? Denk dan tijdig na over de vloer die je in elke ruimte wil. Vloerbekleding kiezen kan behoorlijk complex zijn. Technisch en stilistisch komt er veel bij kijken. Je op voorhand goed laten adviseren, kan je dus later heel wat kopzorgen besparen! Hier vind je al enkele tips van onze Tyles Experts. Wil je er meer, kom dan gerust eens bij ons over de… vloer.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht