17 dec. 2021

Partners in style: Ermans & Vokaer Architectes en Tyles

Julie Vokaer van Ermans & Vokaer Architectes werkt al enkele jaren nauw samen met Tyles. De twee ‘partners in style’ zitten creatief dan ook op dezelfde lijn. Een gesprek met Julie over haar relatie met Tyles en waarom ze zo graag keramische tegels in haar projecten gebruikt.

Partners in style: Ermans & Vokaer Architectes en Tyles

Ontwerpen op hoog niveau

Julie werkt aan diverse bouwprojecten, van appartementen tot woningen. Een groot deel van haar tijd besteedt ze, samen met haar team, aan het volledig uitdenken van de juiste ruimte-indeling, de esthetiek en functionaliteit ervan, de sfeer, het licht,… De keuze van de afwerkingsmaterialen is daarin doorslaggevend. “Bij Ermans & Vokaer proberen we in onze ontwerpen de binnenhuisinrichting altijd mee naar een hoger niveau te tillen”, zegt ze. Daarom koos Julie voor Tyles.

De kwaliteiten van Tyles

“Vanuit technisch oogpunt zijn keramische tegels gemakkelijk in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk”, zegt ze. “Dat is vooral een voordeel in sanitaire ruimtes zoals de badkamer. Het is bovendien een robuust en kwalitatief materiaal met uitstekende antislip eigenschappen.” Maar tegels zijn voor Julie al lang geen louter functionele oplossing meer. “De stilistische en esthetische kwaliteiten zijn even belangrijk. Klanten verlangen immers een gepersonaliseerde look. Daarom is de grote verscheidenheid aan texturen, stijlen en afwerkingen in het Tyles-assortiment voor ons een geschenk uit de hemel. We kunnen er echt alle kanten mee uit. Een minimalistisch, klassiek of kleurrijk interieur? Alles is mogelijk met Tyles.”

Tot in de kleinste details

Klanten kunnen vaak zelf moeilijk inschatten welke materialen het gewenste effect op hun interieur hebben. “Ze lopen verloren in het eindeloze aanbod”, zegt Julie. “Daarom begeleiden we hen stap voor stap bij de keuze van de tegels.” Ze let daarbij op de kleinste details. “Dat is essentieel. De binnenhuisinrichting bepaalt tenslotte in grote mate de identiteit van de woning.”

Om haar klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en een resultaat te creëren dat aan hun verwachtingen voldoet, bezoekt Julie regelmatig de showrooms van Tyles. “Om er, alleen of samen met de klant, inspiratie op te doen”, zegt ze. “Het aanbod en de manier waarop het er wordt gepresenteerd is top. Er hangt ook een fijne sfeer die het voor professionals én particulieren aangenaam maakt om langs te gaan.”

Tyles als inspiratiepartner

Over de samenwerking met Tyles is Julie bijzonder te spreken. “We hebben iets moois opgebouwd en werken in een klimaat van vertrouwen. We weten dat Tyles een oplossing kan bieden waarin onze klanten zich helemaal kunnen herkennen”, zegt Julie. Wat haar nog het meest bevalt, is dat Tyles zoveel verschillende stijlen heeft. Ze kan er met elk project terecht en houdt ervan samen met Tyles de tegel te vinden die het beste past bij de toepassing en de esthetiek die de klant zoekt.

De samenwerking tussen Ermans & Vokaer Architectes en Tyles is een perfect voorbeeld van een partnerschap op lange termijn. “In ons werk is het kiezen van de afwerking een constante zoektocht naar de juiste technische, esthetische en functionele oplossingen. De showrooms, de opvolging en de ondersteuning van Tyles is voor ons echt uitzonderlijk. Ze hebben de feeling en de expertise om ons werk naar een hoger niveau te tillen.” Partners in style dus, en daar wint iedereen bij.

Is dit ook iets voor jou?
16 feb. 2024

Opendeurweekend 2-3 maart

Op 2 en 3 maart rollen we de rode loper uit in onze showrooms in Zellik en Brugge voor een spetterend opendeurweekend. Ontdek als eerste onze nieuwe collecties, inspirerende sfeerboxen en geniet van mooie cadeaus!

Kom je tijdens ons opendeurweekend langs in de showroom dan krijg je een gratis fles cava! Perfect om daarna te genieten in jouw droominterieur.

Lees meer
08 sep. 2023

Geef je badkamer een kleuraccent

Wil je meer kleur in je badkamer? Met tegels maak je van je favoriete wellnessruimte een sprankelende oase met frisse, warme en opvallende accenten op vloer en wand. Benieuwd hoe je jouw badkamer een apart kleureffect kan geven? Hier vind je enkele tips.

Lees meer
06 jun. 2023

The big question: waarom XXL-tegels?

Wil je een interieur een aparte uitstraling geven? Met grootformaattegels is dat een kleintje. XXL-tegels hebben een unieke esthetiek. Ze creëren een wauweffect op wanden en vloeren, in elke woonruimte. Ook buiten, op de gevel, zien ze er fantastisch uit. En het mooist van al: je vindt ze in alle looks, afwerkingen en afmetingen. Daar vertellen we je hier graag meer over. 

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht