09 mei. 2022

3 topideeën voor de ideale badkamer

Natuur, luxe en harmonie. De badkamer van vandaag is een pure wellnessruimte die mooi in lijn ligt met de rest van je interieur. We leggen je hier uit hoe je dat precies voor mekaar krijgt en welke tegels je ervoor nodig hebt. Voor meer inspiratie ben je van harte welkom in onze showrooms.

3 topideeën voor de ideale badkamer

1. Dompel je onder in de natuur

Aardetinten zoals zand, beige, taupe en bruin zijn dit jaar dé trendkleuren in de badkamer. Deze zachte basiskleuren zijn bovendien eenvoudig te combineren met natuurlijke materialen zoals tegels met een natuursteen- of houtlook. Ze brengen rust in de ruimte en maken van je badkamer een mooi en warm geheel.

Wil je een fris accent in je badkamer? Vul de aardetinten aan met een tikkeltje groen, licht of donker. Planten of groene meubels, accenttegels en accessoires versterken nog de natuurlijke uitstraling.

De natuur is een eindeloze bron van inspiratie. Naast de ongerepte aardekleuren, zorgen ook materialen met organische vormen voor een authentiek en zalig gevoel.

2. Gun jezelf alle luxe

De trend om de natuur binnen te brengen in je badkamer gaat verder dan het gebruik van aardetinten en groene accenten. Wil je echt baden in de natuur én in luxe? Tegels met een opvallend design, denk aan marmer of natuursteen, hebben een grandioos effect! Zeker in combinatie met accessoires in nikkel, koper, goud en grafiet.

De badkamer is dé plek in huis om jezelf lekker te verwennen. Hoe je dat wellnessgevoel nog vergroot? Kies voor zachte tinten en materialen met een natuurlijke look-and-feel. Een regendouche, sunshower of comfortabel ligbad met of zonder bubbels zijn daarnaast een absolute aanrader. Net als mooi badlinnen en fijne verzorgingsproducten. Enjoy!

3. Hou je interieur in balans

De stijl van je woning laten weerspiegelen in je badkamer? Doen! Je badkamer voelt zo extra knus en huiselijk aan. Enkele voorbeelden maken dat meteen duidelijk.

Kies voor de badkamer wand- en vloertegels in kleuren die terugkomen in de woonkamer. Ga voor een vloertegel met een houtlook als er overal houten vloeren liggen. Heb je stalen deuren? Waarom dan geen douchewand met metaallook tegels? Hou je van eikenhouten meubels? Een badmeubel in dezelfde kleur is de perfecte match! Heb je ten slotte een mooie kleur verf op de muur in de leefruimte? Neem dan een wandtegel in de badkamer (en het toilet) in een vergelijkbare kleur. Harmonie creëert een aangename, gezellige vibe in je interieur.

Wil je nog meer tips of advies bij de keuze van de ideale vloer of wand voor je badkamer? Ga langs bij een Tyles Expert in je buurt of bezoek onze Flagship Store in Zellik

Is dit ook iets voor jou?
13 feb. 2024

5 Tegeltrends voor 2024

Wil je een nieuwe look voor je woning? Of je nu houdt van natuurlijke kleuren of opvallende afwerkingen: er zijn prachtige interieurtrends voor iedereen. Duurzaamheid, kwaliteit en sfeer staan centraal, maar nemen verschillende vormen aan. Met deze tips kan je dan ook alle kanten op – of je nu een complete make-over beoogt of in 2024 enkel een bepaalde hoek wil upgraden.

Lees meer
08 sep. 2023

Geef je badkamer een kleuraccent

Wil je meer kleur in je badkamer? Met tegels maak je van je favoriete wellnessruimte een sprankelende oase met frisse, warme en opvallende accenten op vloer en wand. Benieuwd hoe je jouw badkamer een apart kleureffect kan geven? Hier vind je enkele tips.

Lees meer
06 jun. 2023

The big question: waarom XXL-tegels?

Wil je een interieur een aparte uitstraling geven? Met grootformaattegels is dat een kleintje. XXL-tegels hebben een unieke esthetiek. Ze creëren een wauweffect op wanden en vloeren, in elke woonruimte. Ook buiten, op de gevel, zien ze er fantastisch uit. En het mooist van al: je vindt ze in alle looks, afwerkingen en afmetingen. Daar vertellen we je hier graag meer over. 

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht