Wandtegels voor in de badkamer

Hoe kies je tegels voor in de badkamer? En hoeveel tegels heb je nodig? Bij Tyles vind je alle inspiratie, ideeën en advies om je badkamer de stijl te geven die jij wil.

Keramische wandtegels voor in de badkamer

Als je je afvraagt welke tegels je in de badkamer tegen de wand moet plaatsen, zijn keramische wandtegels altijd een goede keuze. Ze zijn onderhoudsvriendelijk zodat schoonmaken echt kinderspel is. Voorts zien keramische wandtegels in de badkamer er natuurlijk ook gewoon geweldig uit, welke look je ook kiest.

Betonlook, houtlook, marmerlook of natuursteenlook

Hou je van natuursteen of marmeren wandtegels in de badkamer? Van wandtegels met een betonlook of houtlook? Keramische muurtegels voor in de badkamer heb je in een waaier aan looks én kleuren. Van antraciet, beige en blauw tot grijs, groen en wit. Laat je inspiratie de vrije loop!

In alle populaire afmetingen

Hoeveel tegels heb je nodig voor in de badkamer? Dat hangt natuurlijk af van de ruimte, maar ook van de grootte van de tegel. Gaat je voorkeur uit naar mozaïek, faiencetegels of xl tegels? Wil je liefst zo weinig mogelijk voegen, dan zijn xxl tegels in de badkamer een aanrader – en vandaag bijzonder populair. In onze Flagship Store in Zellik zie je hoe Superlarge grootformaattegels een ruimte vullen, met een groots en stijlvol effect.

Tyles keramische wand badkamertegels blauwgrijs

Bezoek de Tyles showrooms

Hoe tegels voor in de badkamer kiezen? Waar badkamertegels kopen? En wat kosten wandtegels voor in de badkamer eigenlijk? De Tyles Experts vertellen je alles over welke wandtegels het best in jouw badkamer passen. Kom langs in een van onze showrooms of spring eens binnen in de Flagship Store in Zellik.

Keramische wandtegels houtlook badkamer