06 apr. 2022

SUCCESVOLLE TEGELJACHT IN 5 STAPPEN

De juiste tegel vinden is een hele opgave. Dat weten we. Volg deze 5 stappen en succes is verzekerd!

SUCCESVOLLE TEGELJACHT IN 5 STAPPEN

01. LAAT JE INSPIREREN

Er zijn een heleboel zaken waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van je favoriete tegel: stijl, look, kleur, formaat, vorm, design, legpatroon, ... Kijk daarom eerst goed rond. Laat je inspireren. Zo zie je welke tegels er bestaan en wat er mogelijk is. Om je in deze fase te helpen, kan je op onze website alvast een moodboard samenstellen. Een aanrader! En vergeet ook onze Instagram- en Pinterestpagina niet...

02. BEZOEK EEN SHOWROOM

In de showrooms van onze Tyles Experts en in de Flagship Store in Zellik vind je een ruim aanbod aan tegels in diverse stijlen en variaties. Spring gerust eens binnen. Maak eerst een afspraak, dan hebben we genoeg tijd om jouw ideeën te bespreken.

03. VOLG ONS ADVIES (EN JE HART)

Onze medewerkers adviseren en begeleiden je persoonlijk op basis van jouw interieurplannen. We laten je verschillende mogelijkheden zien en bespreken wat er technisch kan.  Na je bezoek moet er dan een keuze gemaakt worden. Leg je eigen inspiratie samen met het advies dat je kreeg van onze professionals, volg je hart en maak je keuze.   

04. KIES JE PLAATSER

Proficiat! Je hebt je tegels gekozen. Nu moeten ze alleen nog gelegd worden en ook dat kan een hele uitdaging zijn. Ken je zelf niemand? Geen paniek. Sommige Tyles Experts bieden een plaatsingservice aan. Anderen doen een beroep op een netwerk van professionele plaatsers. Heb je toch al een vloerder gevonden? No problem, stuur hem gerust naar je Tyles Expert of onze showrooms om de door jou gekozen Tyles tegels te bestellen.

05. GENIET & STEL JE VRAGEN

Nu je tegels geplaatst zijn, is het tijd om ervan te genieten. Uiteraard kan het zijn dat je nog met enkele vragen zit zoals bijvoorbeeld: ‘Hoe onderhoud ik mijn tegels het best?’. Aarzel niet en contacteer ons. Wij blijven voor je klaarstaan.

Tyles Zellik carrelages céramiques terrasse imitation bois
Is dit ook iets voor jou?
16 feb. 2024

Opendeurweekend 2-3 maart

Op 2 en 3 maart rollen we de rode loper uit in onze showrooms in Zellik en Brugge voor een spetterend opendeurweekend. Ontdek als eerste onze nieuwe collecties, inspirerende sfeerboxen en geniet van mooie cadeaus!

Kom je tijdens ons opendeurweekend langs in de showroom dan krijg je een gratis fles cava! Perfect om daarna te genieten in jouw droominterieur.

Lees meer
25 sep. 2023

De 8 voordelen van keramische tegels

Keramische tegels veroveren de huiskamer, maar ook de andere woon- én buitenruimtes. Niet onlogisch gezien de vele voordelen. We zetten ze even op een rijtje.

Lees meer
06 jun. 2023

The big question: waarom XXL-tegels?

Wil je een interieur een aparte uitstraling geven? Met grootformaattegels is dat een kleintje. XXL-tegels hebben een unieke esthetiek. Ze creëren een wauweffect op wanden en vloeren, in elke woonruimte. Ook buiten, op de gevel, zien ze er fantastisch uit. En het mooist van al: je vindt ze in alle looks, afwerkingen en afmetingen. Daar vertellen we je hier graag meer over. 

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht