06 apr. 2022

SUCCESVOLLE TEGELJACHT IN 5 STAPPEN

De juiste tegel vinden is een hele opgave. Dat weten we. Volg deze 5 stappen en succes is verzekerd!

SUCCESVOLLE TEGELJACHT IN 5 STAPPEN

01. LAAT JE INSPIREREN

Er zijn een heleboel zaken waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van je favoriete tegel: stijl, look, kleur, formaat, vorm, design, legpatroon, ... Kijk daarom eerst goed rond. Laat je inspireren. Zo zie je welke tegels er bestaan en wat er mogelijk is. Om je in deze fase te helpen, kan je op onze website alvast een moodboard samenstellen. Een aanrader! En vergeet ook onze Instagram- en Pinterestpagina niet...

02. BEZOEK EEN SHOWROOM

In de showrooms van onze Tyles Experts en in de Flagship Store in Zellik vind je een ruim aanbod aan tegels in diverse stijlen en variaties. Spring gerust eens binnen. Maak eerst een afspraak, dan hebben we genoeg tijd om jouw ideeën te bespreken.

03. VOLG ONS ADVIES (EN JE HART)

Onze medewerkers adviseren en begeleiden je persoonlijk op basis van jouw interieurplannen. We laten je verschillende mogelijkheden zien en bespreken wat er technisch kan.  Na je bezoek moet er dan een keuze gemaakt worden. Leg je eigen inspiratie samen met het advies dat je kreeg van onze professionals, volg je hart en maak je keuze.   

04. KIES JE PLAATSER

Proficiat! Je hebt je tegels gekozen. Nu moeten ze alleen nog gelegd worden en ook dat kan een hele uitdaging zijn. Ken je zelf niemand? Geen paniek. Sommige Tyles Experts bieden een plaatsingservice aan. Anderen doen een beroep op een netwerk van professionele plaatsers. Heb je toch al een vloerder gevonden? No problem, stuur hem gerust naar je Tyles Expert of onze showrooms om de door jou gekozen Tyles tegels te bestellen.

05. GENIET & STEL JE VRAGEN

Nu je tegels geplaatst zijn, is het tijd om ervan te genieten. Uiteraard kan het zijn dat je nog met enkele vragen zit zoals bijvoorbeeld: ‘Hoe onderhoud ik mijn tegels het best?’. Aarzel niet en contacteer ons. Wij blijven voor je klaarstaan.

Tyles Zellik carrelages céramiques terrasse imitation bois
Is dit ook iets voor jou?
22 feb. 2023

Maart actiemaand

02 feb. 2023

Keramische tegels, een duurzame oplossing

Een esthetische én duurzame oplossing voor je vloer of wand? Ga voor keramische tegels en sla twee vliegen in één klap! Ze zien er geweldig uit en in vergelijking met andere materialen hebben ze een minimale impact op de omgeving. Bovendien kan je ze perfect combineren met vloerverwarming, en dat zorgt dan weer voor een aangename en energie-efficiënte warmte (of verkoeling) in huis. Een overzicht van de duurzame kwaliteiten.

Lees meer
28 okt. 2022

Hoe kies je de perfecte tegel?

Het kiezen van de juiste tegel hangt van veel zaken af. Liggen de look en kleur vast? Dan is het belangrijk om ook een weloverwogen keuze te maken inzake het formaat, de vorm en het legpatroon. Het zijn bepalende factoren die een wereld van verschil maken.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht