06 apr. 2022

SUCCESVOLLE TEGELJACHT IN 5 STAPPEN

De juiste tegel vinden is een hele opgave. Dat weten we. Volg deze 5 stappen en succes is verzekerd!

SUCCESVOLLE TEGELJACHT IN 5 STAPPEN

01. LAAT JE INSPIREREN

Er zijn een heleboel zaken waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van je favoriete tegel: stijl, look, kleur, formaat, vorm, design, legpatroon, ... Kijk daarom eerst goed rond. Laat je inspireren. Zo zie je welke tegels er bestaan en wat er mogelijk is. Om je in deze fase te helpen, kan je op onze website alvast een moodboard samenstellen. Een aanrader! En vergeet ook onze Instagram- en Pinterestpagina niet...

02. BEZOEK EEN SHOWROOM

In de showrooms van onze Tyles Experts en in de Flagship Store in Zellik vind je een ruim aanbod aan tegels in diverse stijlen en variaties. Spring gerust eens binnen. Maak eerst een afspraak, dan hebben we genoeg tijd om jouw ideeën te bespreken.

03. VOLG ONS ADVIES (EN JE HART)

Onze medewerkers adviseren en begeleiden je persoonlijk op basis van jouw interieurplannen. We laten je verschillende mogelijkheden zien en bespreken wat er technisch kan.  Na je bezoek moet er dan een keuze gemaakt worden. Leg je eigen inspiratie samen met het advies dat je kreeg van onze professionals, volg je hart en maak je keuze.   

04. KIES JE PLAATSER

Proficiat! Je hebt je tegels gekozen. Nu moeten ze alleen nog gelegd worden en ook dat kan een hele uitdaging zijn. Ken je zelf niemand? Geen paniek. Sommige Tyles Experts bieden een plaatsingservice aan. Anderen doen een beroep op een netwerk van professionele plaatsers. Heb je toch al een vloerder gevonden? No problem, stuur hem gerust naar je Tyles Expert of onze showrooms om de door jou gekozen Tyles tegels te bestellen.

05. GENIET & STEL JE VRAGEN

Nu je tegels geplaatst zijn, is het tijd om ervan te genieten. Uiteraard kan het zijn dat je nog met enkele vragen zit zoals bijvoorbeeld: ‘Hoe onderhoud ik mijn tegels het best?’. Aarzel niet en contacteer ons. Wij blijven voor je klaarstaan.

Tyles Zellik carrelages céramiques terrasse imitation bois
Is dit ook iets voor jou?
21 jan. 2022

Tyles trends 2022

Wat zijn de interieur- en tegeltrends voor dit jaar? We zetten de belangrijkste hier voor jou op een rijtje. De sleutelwoorden zijn sfeer, natuur, persoonlijkheid en rust. In alle formaten, van klein tot supergroot!

Lees meer
17 dec. 2021

Partners in style: Ermans & Vokaer Architectes en Tyles

Julie Vokaer van Ermans & Vokaer Architectes werkt al enkele jaren nauw samen met Tyles. De twee ‘partners in style’ zitten creatief dan ook op dezelfde lijn. Een gesprek met Julie over haar relatie met Tyles en waarom ze zo graag keramische tegels in haar projecten gebruikt.

Lees meer
27 aug. 2021

Keuzestress? Advies nodig?

Op zoek naar keramische tegels van uitzonderlijke kwaliteit? Wij kunnen je daarbij helpen! Hou je van beton- of marmerlook? Of liever hout- of natuursteenlook? Geen paniek, onze Tyles Experts staan je bij en ontzorgen je tijdens het hele tegelproces. Ontdek in deze blog waar onze Experts voor staan en wat precies hun meerwaarde is.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht