23 jun. 2022

Mix ‘n match – 5 topcombinaties

Twee zaken waar je naar streeft in je woning: je interieur in balans houden en harmonie creëren. Daarvoor hoef je zeker niet in elke ruimte dezelfde tegel te gebruiken. Meer zelfs, je kan in één ruimte ook kiezen voor een combinatie van twee verschillende looks. Mix ’n match! Vind je het moeilijk om te bepalen welke looks een match made in heaven zijn? Wij helpen je graag op weg. Ontdek de 5 mooiste tegelcombinaties.

Mix ‘n match – 5 topcombinaties

1. Beton & marmer

Hou je zowel van beton als van marmer? Check! Deze twee looks passen perfect samen. De grijze kleur van het beton doet dienst als neutrale basis en laat de prachtige structuur van het marmer volledig tot zijn recht komen. Naast marmer plaats je dus best geen al te opvallende tegel zodat het geheel niet te druk oogt en je nog rust kunt vinden in de ruimte.

2. Marmer & natuursteen

Ook marmer en natuursteen zijn een perfect match. De twee verwante materialen blenden mooi samen tot één geheel. Wanneer je je marmer- en natuursteentegel in dezelfde kleurtint kiest, creëer je een harmonieus gevoel in de ruimte.

3. Natuursteen & hout

Natuursteen & hout, twee natuurlooks. Deze pure combinatie doet het altijd goed. Beide tegels geven een natuurlijk karakter aan je woning. Qua kleuren kan je kiezen voor dezelfde tinten, maar je kan er ook voor kiezen om juist een contrast te creëren. Dit doe je door bijvoorbeeld een donkere houtkleur te combineren met een lichtgrijze natuursteen. Ook dit levert prachtige resultaten op!

4. Beton & accentlook

Betonlook tegels geven je woning een stoer en strak karakter. Wanneer je kiest voor een egale, uitgepuurde betontegel leent die zich er perfect toe om een drukkere accenttegel bij te plaatsen. Het beton zorgt voor een moderne twist in je interieur die je makkelijk kan breken met een speelse, karakteristieke accenttegel. Zo’n tegel is een echte sfeermaker én blikvanger in je interieur. Zo zie je maar, opposites attract!

5. Hout & beton

Houtlook tegels geven je woning een warme en natuurlijke vibe. Beton daarentegen zorgt meer voor een stoere en strakke look. Wanneer je die ‘coole’ look wil breken, is een houttegel de ideale keuze. De hout-betoncombinatie zorgt voor een mooie balans tussen knus, gezellig en speels (wanneer je voor een visgraatmotief kiest bijvoorbeeld) en strak, stoer en edgy. Laat de zachte kant van beton maar naar boven komen!

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht