Vloertegels voor in de badkamer

Hoe tegels voor in de badkamer kiezen? Of beter: vloertegels voor in de badkamer. Keramische vloertegels zijn altijd een veilige keuze. En dat mag je gerust letterlijk nemen.

Tegelvloer in de badkamer

In een vochtige ruimte zoals de badkamer zijn keramische vloertegels ideaal als vloerbekleding. Keramisch parket in de badkamer is makkelijk te reinigen en schoon te maken. Het kost je geen moeite om je badkamer hygiënisch proper te houden. Dankzij de antislip weerstand voorkomen keramische vloertegels in de badkamer bovendien dat je uitglijdt wanneer de tegelvloer nat is (bv. na het douchen). De lage warmteweerstand maakt ze dan weer geschikt voor vloerverwarming. Altijd warme voeten, dus.

Welke tegels voor jouw badkamer?

Naar formaat, kleuren en looks heb je in het assortiment keramische vloertegels voor de badkamer carte blanche. Zie je graag een tegelvloer in zwart, wit, grijs, blauw of… groen? Hou je van keramisch parket met een houtlook (houtstructuur) en in visgraat motief? Of ga je voor een betonlook, natuursteenlook of marmerlook? Aan jou de keuze! Keramische vloertegels voor in de badkamer heb je trouwens in zowat elk formaat, dik of dun en van 60x60, 20x120 (houtlook) of 60x120 cm.

Bezoek de Tyles showrooms

Hoe tegels voor in de badkamer kiezen? Welke tegels kopen? En hoeveel tegels heb je nodig in de badkamer? De Tyles Experts vertellen je alles over welke vloertegels het best in jouw badkamer passen. Kom langs in een van onze showrooms of spring binnen in de Flagship Store in Zellik.