16 okt. 2020

Het wellness-effect van keramische badkamertegels

In de winter is je badkamer dé plek in huis om de kou van je af te schudden. Het is je eigen wellnessruimte waar je je heerlijk kan ontspannen en opwarmen. En daar heb je niet per se een regendouche, sauna of bubbelbad voor nodig. Met de juiste keramische badkamertegels op de vloer en tegen de wand creëer je ook al snel een zalig zen-effect. Enkele tegeltips?

Het wellness-effect van keramische badkamertegels

Grote tegels vergroten de ruimte

Wellness vraagt om een ruimtelijke sfeer. Een rustige, harmonieuze inrichting van je badkamer draagt daartoe bij, net zoals het gebruik van grote tegels. Omdat er minder voegen zijn, lijkt de ruimte immers vanzelf een stukje groter (en luxueuzer).

Kies voor zachte en natuurlijke tinten

Welke kleuren brengen je in een zen-mood? Eerder keramische badkamertegels in helder wit of met warme grijstinten dan tegels in felle kleuren, toch? Of waarom geen tegels in natuurlijke tinten, met een houtlook of marmerlook. Dat voelt rustgevend aan en geeft je badkamer tegelijk een tijdloze uitstraling.

Creëer een winters warm gevoel (aan je voeten)

Keramische vloertegels in de badkamer voelen altijd aangenaam warm aan, zeker als je de tegels met vloerverwarming combineert. Mooi meegenomen: je hebt nooit meer last van koude voeten

Geniet van het onderhoudsgemak

Bij het opstaan of voor het slapengaan, in je badkamer draait alles om genieten. Nog even een momentje voor jezelf. Nog even aan niks denken voor je de dag of je bed induikt. En al zeker geen zorgen maken om het onderhoud van je vloer- of wandtegels. Precies daarom zijn keramische badkamertegels een uitstekende keuze. Ze zijn makkelijk schoon en hygiënisch te houden. Jij moet alleen… genieten.

Nog meer tips om met tegels het wellness-effect van je badkamer te vergroten? Ga langs bij een Tyles Expert in je buurt of bezoek onze Flagship Store in Zellik en laat je inspireren.
 

Is dit ook iets voor jou?
27 aug. 2021

Keuzestress? Advies nodig?

Op zoek naar keramische tegels van uitzonderlijke kwaliteit? Wij kunnen je daarbij helpen! Hou je van beton- of marmerlook? Of liever hout- of natuursteenlook? Geen paniek, onze Tyles Experts staan je bij en ontzorgen je tijdens het hele tegelproces. Ontdek in deze blog waar onze Experts voor staan en wat precies hun meerwaarde is.

Lees meer
06 aug. 2021

De kunst van het tegelplaatsen

Je hebt je tegels gekozen, precies in jouw stijl. Nu moeten ze alleen nog geplaatst worden… Hoe je dat aanpakt? Wel, voor een mooi en duurzaam resultaat vertrouw je maar beter op iemand die de kunst van het tegelplaatsen verstaat.

Lees meer
02 aug. 2021

Welke vloer leg je in een nieuwbouwwoning?

Ga je bouwen of heb je een nieuwbouwwoning of appartement gekocht? Denk dan tijdig na over de vloer die je in elke ruimte wil. Vloerbekleding kiezen kan behoorlijk complex zijn. Technisch en stilistisch komt er veel bij kijken. Je op voorhand goed laten adviseren, kan je dus later heel wat kopzorgen besparen! Hier vind je al enkele tips van onze Tyles Experts. Wil je er meer, kom dan gerust eens bij ons over de… vloer.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht