16 okt. 2020

Het wellness-effect van keramische badkamertegels

In de winter is je badkamer dé plek in huis om de kou van je af te schudden. Het is je eigen wellnessruimte waar je je heerlijk kan ontspannen en opwarmen. En daar heb je niet per se een regendouche, sauna of bubbelbad voor nodig. Met de juiste keramische badkamertegels op de vloer en tegen de wand creëer je ook al snel een zalig zen-effect. Enkele tegeltips?

Het wellness-effect van keramische badkamertegels

Grote tegels vergroten de ruimte

Wellness vraagt om een ruimtelijke sfeer. Een rustige, harmonieuze inrichting van je badkamer draagt daartoe bij, net zoals het gebruik van grote tegels. Omdat er minder voegen zijn, lijkt de ruimte immers vanzelf een stukje groter (en luxueuzer).

Kies voor zachte en natuurlijke tinten

Welke kleuren brengen je in een zen-mood? Eerder keramische badkamertegels in helder wit of met warme grijstinten dan tegels in felle kleuren, toch? Of waarom geen tegels in natuurlijke tinten, met een houtlook of marmerlook. Dat voelt rustgevend aan en geeft je badkamer tegelijk een tijdloze uitstraling.

Creëer een winters warm gevoel (aan je voeten)

Keramische vloertegels in de badkamer voelen altijd aangenaam warm aan, zeker als je de tegels met vloerverwarming combineert. Mooi meegenomen: je hebt nooit meer last van koude voeten

Geniet van het onderhoudsgemak

Bij het opstaan of voor het slapengaan, in je badkamer draait alles om genieten. Nog even een momentje voor jezelf. Nog even aan niks denken voor je de dag of je bed induikt. En al zeker geen zorgen maken om het onderhoud van je vloer- of wandtegels. Precies daarom zijn keramische badkamertegels een uitstekende keuze. Ze zijn makkelijk schoon en hygiënisch te houden. Jij moet alleen… genieten.

Nog meer tips om met tegels het wellness-effect van je badkamer te vergroten? Ga langs bij een Tyles Expert in je buurt of bezoek onze Flagship Store in Zellik en laat je inspireren.
 

Is dit ook iets voor jou?
09 mei. 2022

3 topideeën voor de ideale badkamer

Natuur, luxe en harmonie. De badkamer van vandaag is een pure wellnessruimte die mooi in lijn ligt met de rest van je interieur. We leggen je hier uit hoe je dat precies voor mekaar krijgt en welke tegels je ervoor nodig hebt. Voor meer inspiratie ben je van harte welkom in onze showrooms.

Lees meer
06 apr. 2022

SUCCESVOLLE TEGELJACHT IN 5 STAPPEN

De juiste tegel vinden is een hele opgave. Dat weten we. Volg deze 5 stappen en succes is verzekerd!

Lees meer
21 jan. 2022

Tyles trends 2022

Wat zijn de interieur- en tegeltrends voor dit jaar? We zetten de belangrijkste hier voor jou op een rijtje. De sleutelwoorden zijn sfeer, natuur, persoonlijkheid en rust. In alle formaten, van klein tot supergroot!

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht