02 jan. 2019

Vilvordit is nu Tyles

Wij presenteren jou met trots ons nieuw concept! Vilvordit is nu Tyles. Dezelfde kwalitatieve tegels, maar in een nieuw jasje en met bakken vol inspiratie voor jouw unieke droominterieur.

Vilvordit is nu Tyles

Al meer dan 100 jaar is Vilvordit verdeler van kwalitatieve keramische tegels en willen wij je adviseren op weg naar de best passende tegel voor jou. De wereld staat echter niet stil en we merkten een nood aan verandering. We werkten het laatste jaar hard aan de creatie van een nieuw concept waarbij beleving en inspiratie centraal staan. Daarbij hoort een frisse stijl, een kersverse Flagship Store in Zellik en uiteraard een nieuwe naam: Vilvordit is nu Tyles!

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen stijl. We willen we jou nu nog meer inspireren en begeleiden in je zoektocht naar de perfecte keramische tegel voor het interieur dat echt bij je past. In onze Flagship Store in Zellik etaleren we voor jou onze prachtige collectie tegels en tonen we jou via onze belevingsboxen hoe deze tot hun recht komen in een totaalinterieur. Wij vertrekken hierbij vanuit jouw leefwereld en laten jou onze tegels zien in verschillende toepassingen, stijlen en ruimtes.

En ook onze website zit natuurlijk in een volledig nieuw jasje. Ontdek alle looks in verschillende ruimtes op onze inspiratiepagina’s. Je vindt er gegarandeerd wat je zoekt!

Is dit ook iets voor jou?
25 sep. 2023

De 8 voordelen van keramische tegels

Keramische tegels veroveren de huiskamer, maar ook de andere woon- én buitenruimtes. Niet onlogisch gezien de vele voordelen. We zetten ze even op een rijtje.

Lees meer
06 jun. 2023

The big question: waarom XXL-tegels?

Wil je een interieur een aparte uitstraling geven? Met grootformaattegels is dat een kleintje. XXL-tegels hebben een unieke esthetiek. Ze creëren een wauweffect op wanden en vloeren, in elke woonruimte. Ook buiten, op de gevel, zien ze er fantastisch uit. En het mooist van al: je vindt ze in alle looks, afwerkingen en afmetingen. Daar vertellen we je hier graag meer over. 

Lees meer
14 apr. 2023

Waarom keramische tegels de perfecte terrastegels zijn?

Het terras is meer dan ooit het verlengstuk van het interieur. Binnen naadloos laten aansluiten op buiten, creëert dan ook een weergaloos effect. Gebruik je hiervoor keramische terrastegels dan mag je zeker zijn van een stijlvol resultaat waar je jaren van kan genieten. Ontdek hier waarom het de gedroomde buitentegels zijn.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht