02 jan. 2019

Vilvordit is nu Tyles

Wij presenteren jou met trots ons nieuw concept! Vilvordit is nu Tyles. Dezelfde kwalitatieve tegels, maar in een nieuw jasje en met bakken vol inspiratie voor jouw unieke droominterieur.

Vilvordit is nu Tyles

Al meer dan 100 jaar is Vilvordit verdeler van kwalitatieve keramische tegels en willen wij je adviseren op weg naar de best passende tegel voor jou. De wereld staat echter niet stil en we merkten een nood aan verandering. We werkten het laatste jaar hard aan de creatie van een nieuw concept waarbij beleving en inspiratie centraal staan. Daarbij hoort een frisse stijl, een kersverse Flagship Store in Zellik en uiteraard een nieuwe naam: Vilvordit is nu Tyles!

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen stijl. We willen we jou nu nog meer inspireren en begeleiden in je zoektocht naar de perfecte keramische tegel voor het interieur dat echt bij je past. In onze Flagship Store in Zellik etaleren we voor jou onze prachtige collectie tegels en tonen we jou via onze belevingsboxen hoe deze tot hun recht komen in een totaalinterieur. Wij vertrekken hierbij vanuit jouw leefwereld en laten jou onze tegels zien in verschillende toepassingen, stijlen en ruimtes.

En ook onze website zit natuurlijk in een volledig nieuw jasje. Ontdek alle looks in verschillende ruimtes op onze inspiratiepagina’s. Je vindt er gegarandeerd wat je zoekt!

Is dit ook iets voor jou?
17 sep. 2021

OKTOBER ACTIEMAAND

27 aug. 2021

Keuzestress? Advies nodig?

Op zoek naar keramische tegels van uitzonderlijke kwaliteit? Wij kunnen je daarbij helpen! Hou je van beton- of marmerlook? Of liever hout- of natuursteenlook? Geen paniek, onze Tyles Experts staan je bij en ontzorgen je tijdens het hele tegelproces. Ontdek in deze blog waar onze Experts voor staan en wat precies hun meerwaarde is.

Lees meer
06 aug. 2021

De kunst van het tegelplaatsen

Je hebt je tegels gekozen, precies in jouw stijl. Nu moeten ze alleen nog geplaatst worden… Hoe je dat aanpakt? Wel, voor een mooi en duurzaam resultaat vertrouw je maar beter op iemand die de kunst van het tegelplaatsen verstaat.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht