11 apr. 2019

De trends voor outdoor tegels

De zomer staat voor de deur en we verlangen om te genieten van de aanstormende barbecuetjes en zomerse aperitiefjes in de tuin. Is je terras aan een opfrissing toe? Laat je inspireren door onze tips en trends in outdoor tegels om van je tuin en terras een gezellige plek te maken om te vertoeven.

De trends voor outdoor tegels

Groot, groter, grootst

We zien het al een aantal jaar zowel binnen als buiten meer en meer gebruikt worden: tegels in een groter formaat. Ook deze zomer zijn ze niet weg te denken van het terras. Het geeft je buitenruimte meteen een open en uniforme look. Hoe groter de tegel, hoe ruimer je tuin lijkt. Ideaal dus voor een stadstuintje of dakterras. Maar ook voor outdoor zwembaden en wellnessfaciliteiten worden deze vaak gebruikt voor een weidse en luxueuze uitstraling.

Een oneindig ruim gevoel

In de zomer zitten we liefst elke dag buiten. Haal daarom je tuin naar binnen en laat de vloer van je woonkamer of keuken naadloos overlopen in de terrasvloer. Je terras lijkt hierdoor oneindig groot en het geheel krijgt een samenhangend en harmonieus zicht.

Back to basics

In 2018 waren prints, felle kleuren en opvallende materialen niet weg te denken van de terrassen. Dit jaar keren we terug naar de basis. Zachte tinten en warme materialen laten je in alle rust en sereniteit genieten van even uitblazen op je terras.

Looks om van te houden

Ook outdoor zien we dit jaar een revival van de betonlook. Licht, donker, met of zonder relief, met een tegel in betonlook til je je tuin en terras naar een stijlvol niveau. Daarnaast is ook de houtlook enorm populair! Mooi en als keramische tegel zeer onderhoudsvriendelijk. Werk het geheel af met wat plantjes en je creëert meteen een gezellige buitenomgeving.

Geïnspireerd door deze trends voor jouw terras? Spring eens binnen bij de Tyles Expert in je buurt of kom langs in de Tyles Flagship Store in Zellik. Onze interieurspecialisten helpen je graag op weg naar de terrastegel die perfect bij jou past.

Is dit ook iets voor jou?
17 sep. 2021

OKTOBER ACTIEMAAND

09 jul. 2021

Onze favoriete tegeltrends in de keuken

Met de juiste tegels maak je van je keuken pas echt het hart van je woning. Een smaakvolle plek die mooi aansluit bij de rest van je interieur en waar genieten centraal staat. Laat je hier inspireren door enkele van onze favoriete keukentegeltrends van het moment.

Lees meer
03 jun. 2021

Een tegel voor elke woonstijl

Iedereen leeft anders. Gelukkig heeft Tyles zo’n gevarieerd aanbod aan looks, kleuren, formaten en afwerkingen dat je er voor elke woonstijl en toepassing wel de juiste tegel vindt. Zeg ons dus hoe je wil wonen en wij zorgen voor de perfecte match!

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht