05 jun. 2019

De tegeltrends voor je zwembad

De zomer staat voor de deur en we leggen de laatste hand aan onze tuin en omgeving. Ook de afwerking van het zwembad mogen we niet vergeten. Want wat is er leuker dan zwemmen in stijl? Dit zijn volgens ons dé mooiste trends voor de betegeling van je zwembad.

De tegeltrends voor je zwembad

Een weids gevoel

Creëer een gevoel van ruimte en harmonie door je terras, zwembad en boord te betegelen met keramische tegels binnen dezelfde collectie. Esthetisch, praktisch en dankzij de kwaliteit van keramische tegels kan je er nog jarenlang van genieten.

Ga voor hout

Het lijkt ondenkbaar om je zwembad af te werken met hout, maar dankzij onze keramische tegels in houtlook kan het vanaf nu wel. Creëer een harmonieuze en natuurlijke look aan je zwembad met het gebruik van een houtlooktegel. Zorg voor wat planten aan de zwembadboord om het helemaal af te maken.

Perfect afgewerkt

Er is bij Tyles een groot aanbod aan keramisch tegelwerk dat er speciaal op is afgestemd om je zwembad, boord en terras perfect technisch af te werken. Aangepaste zwembadboorden, traptegels, afgeronde hoeken… met tal van tegels uit onze collectie kunnen we aan je specifieke zwembadwensen beantwoorden.

Klaar om je zwembad onder handen te nemen? Bezoek de showroom van de Tyles Expert in je buurt of kom langs in de Tyles Flagship Store in Zellik. We helpen je graag verder op weg bij de keuze van je tegel.

Is dit ook iets voor jou?
13 feb. 2024

5 Tegeltrends voor 2024

Wil je een nieuwe look voor je woning? Of je nu houdt van natuurlijke kleuren of opvallende afwerkingen: er zijn prachtige interieurtrends voor iedereen. Duurzaamheid, kwaliteit en sfeer staan centraal, maar nemen verschillende vormen aan. Met deze tips kan je dan ook alle kanten op – of je nu een complete make-over beoogt of in 2024 enkel een bepaalde hoek wil upgraden.

Lees meer
08 sep. 2023

Geef je badkamer een kleuraccent

Wil je meer kleur in je badkamer? Met tegels maak je van je favoriete wellnessruimte een sprankelende oase met frisse, warme en opvallende accenten op vloer en wand. Benieuwd hoe je jouw badkamer een apart kleureffect kan geven? Hier vind je enkele tips.

Lees meer
06 jun. 2023

The big question: waarom XXL-tegels?

Wil je een interieur een aparte uitstraling geven? Met grootformaattegels is dat een kleintje. XXL-tegels hebben een unieke esthetiek. Ze creëren een wauweffect op wanden en vloeren, in elke woonruimte. Ook buiten, op de gevel, zien ze er fantastisch uit. En het mooist van al: je vindt ze in alle looks, afwerkingen en afmetingen. Daar vertellen we je hier graag meer over. 

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht