05 jun. 2019

De tegeltrends voor je zwembad

De zomer staat voor de deur en we leggen de laatste hand aan onze tuin en omgeving. Ook de afwerking van het zwembad mogen we niet vergeten. Want wat is er leuker dan zwemmen in stijl? Dit zijn volgens ons dé mooiste trends voor de betegeling van je zwembad.

De tegeltrends voor je zwembad

Een weids gevoel

Creëer een gevoel van ruimte en harmonie door je terras, zwembad en boord te betegelen met keramische tegels binnen dezelfde collectie. Esthetisch, praktisch en dankzij de kwaliteit van keramische tegels kan je er nog jarenlang van genieten.

Ga voor hout

Het lijkt ondenkbaar om je zwembad af te werken met hout, maar dankzij onze keramische tegels in houtlook kan het vanaf nu wel. Creëer een harmonieuze en natuurlijke look aan je zwembad met het gebruik van een houtlooktegel. Zorg voor wat planten aan de zwembadboord om het helemaal af te maken.

Perfect afgewerkt

Er is bij Tyles een groot aanbod aan keramisch tegelwerk dat er speciaal op is afgestemd om je zwembad, boord en terras perfect technisch af te werken. Aangepaste zwembadboorden, traptegels, afgeronde hoeken… met tal van tegels uit onze collectie kunnen we aan je specifieke zwembadwensen beantwoorden.

Klaar om je zwembad onder handen te nemen? Bezoek de showroom van de Tyles Expert in je buurt of kom langs in de Tyles Flagship Store in Zellik. We helpen je graag verder op weg bij de keuze van je tegel.

Is dit ook iets voor jou?
09 mei. 2022

3 topideeën voor de ideale badkamer

Natuur, luxe en harmonie. De badkamer van vandaag is een pure wellnessruimte die mooi in lijn ligt met de rest van je interieur. We leggen je hier uit hoe je dat precies voor mekaar krijgt en welke tegels je ervoor nodig hebt. Voor meer inspiratie ben je van harte welkom in onze showrooms.

Lees meer
21 jan. 2022

Tyles trends 2022

Wat zijn de interieur- en tegeltrends voor dit jaar? We zetten de belangrijkste hier voor jou op een rijtje. De sleutelwoorden zijn sfeer, natuur, persoonlijkheid en rust. In alle formaten, van klein tot supergroot!

Lees meer
17 dec. 2021

Partners in style: Ermans & Vokaer Architectes en Tyles

Julie Vokaer van Ermans & Vokaer Architectes werkt al enkele jaren nauw samen met Tyles. De twee ‘partners in style’ zitten creatief dan ook op dezelfde lijn. Een gesprek met Julie over haar relatie met Tyles en waarom ze zo graag keramische tegels in haar projecten gebruikt.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht