05 jun. 2019

De tegeltrends voor je zwembad

De zomer staat voor de deur en we leggen de laatste hand aan onze tuin en omgeving. Ook de afwerking van het zwembad mogen we niet vergeten. Want wat is er leuker dan zwemmen in stijl? Dit zijn volgens ons dé mooiste trends voor de betegeling van je zwembad.

De tegeltrends voor je zwembad

Een weids gevoel

Creëer een gevoel van ruimte en harmonie door je terras, zwembad en boord te betegelen met keramische tegels binnen dezelfde collectie. Esthetisch, praktisch en dankzij de kwaliteit van keramische tegels kan je er nog jarenlang van genieten.

Ga voor hout

Het lijkt ondenkbaar om je zwembad af te werken met hout, maar dankzij onze keramische tegels in houtlook kan het vanaf nu wel. Creëer een harmonieuze en natuurlijke look aan je zwembad met het gebruik van een houtlooktegel. Zorg voor wat planten aan de zwembadboord om het helemaal af te maken.

Perfect afgewerkt

Er is bij Tyles een groot aanbod aan keramisch tegelwerk dat er speciaal op is afgestemd om je zwembad, boord en terras perfect technisch af te werken. Aangepaste zwembadboorden, traptegels, afgeronde hoeken… met tal van tegels uit onze collectie kunnen we aan je specifieke zwembadwensen beantwoorden.

Klaar om je zwembad onder handen te nemen? Bezoek de showroom van de Tyles Expert in je buurt of kom langs in de Tyles Flagship Store in Zellik. We helpen je graag verder op weg bij de keuze van je tegel.

Is dit ook iets voor jou?
09 jul. 2021

Onze favoriete tegeltrends in de keuken

Met de juiste tegels maak je van je keuken pas echt het hart van je woning. Een smaakvolle plek die mooi aansluit bij de rest van je interieur en waar genieten centraal staat. Laat je hier inspireren door enkele van onze favoriete keukentegeltrends van het moment.

Lees meer
03 jun. 2021

Een tegel voor elke woonstijl

Iedereen leeft anders. Gelukkig heeft Tyles zo’n gevarieerd aanbod aan looks, kleuren, formaten en afwerkingen dat je er voor elke woonstijl en toepassing wel de juiste tegel vindt. Zeg ons dus hoe je wil wonen en wij zorgen voor de perfecte match!

Lees meer
13 apr. 2021

Next level: de Tyles Superlarge showroom

De Superlarge showroom van Tyles in Zellik was in 2016 een unicum in de Benelux. Nergens vond je op 1 plaats zo’n uitgebreid aanbod keramische tegels op groot formaat. Door de groeiende populariteit van XXL tegels is het aantal collecties ondertussen sterk uitgebreid. Tijd om onze showroom naar de next level te tillen, voor extra veel inspiratie en sfeer.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht