Blog

30 jun. 2022

Een (prijzen)oorlog om klei en keramiek

Er is iets aan het bewegen in onze markt. Na een rondreis van zes weken langs onze leveranciers in Turkije, Frankrijk, Italië en Spanje is dat wel het minste wat we kunnen zeggen. Vooral de prijs van keramiek en de beschikbaarheid van ‘oorlogsklei’ waren hot topics. We leggen je uit wat er aan de hand is.

Lees meer
12 apr. 2021

Tyles Superlarge showroom, the next level

De Superlarge showroom van Tyles in Zellik was in 2016 een unicum in de Benelux. Nergens vond je op 1 plaats zo’n uitgebreid aanbod keramische tegels op groot formaat. Door de groeiende populariteit van XXL tegels is het aantal collecties ondertussen sterk uitgebreid. Tijd om onze showroom naar een nog hoger niveau te tillen, voor extra veel inspiratie en sfeer.

Lees meer
12 jan. 2021

Terratinta in de kijker

Om 2021 goed te starten, plaatsen we onze partner Terratinta Group (van de merken Terratinta, Magica en Sartoria) graag in de spotlight. Terratinta lanceerde recent enkele nieuwe ontwerpen: Leccese, Marmo Apuano en Vicentina. De mooie inspiratie panelen helpen alle klanten overtuigen. Verder heeft Terratinta nog iets heel speciaals in petto voor 2021: Atmosfere

Lees meer
09 jun. 2020

Onze 3 nieuwe bstone bestsellers voor 2020

Als er één keramische tegel is die niet mag ontbreken in je showroom, dan is het wel bstone. Ons huismerk is Belgisch tegeldesign op z’n best: een collectie tijdloze klassiekers en trendy ontwerpen tegen zeer democratische prijzen. Heel aantrekkelijk voor je klanten én voor jou, want op bstone krijg jij de grootste korting. 

Lees meer
10 feb. 2020

Tyles, zoveel meer dan een nieuwe naam voor Cedexsa

Consumenten worden overspoeld door een enorm aanbod. Het is logisch dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Waar zit immers het verschil in prijs, kwaliteit, service en garantie?

Lees meer
20 feb. 2019

Nieuw! Computergestuurde waterjet snijmachine

U vraagt, wij snijden

Tyles investeerde in een computergestuurde waterjet snijmachine, waarmee we snel en nauwkeurig elke tegel versnijden volgens uw aanwijzingen. Daarmee biedt u uw klanten nog meer service.

Lees meer
23 mei. 2018

Nieuw! Volautomatische plintenmachine

Tyles heeft geïnvesteerd in een volautomatische plintenmachine. Dus voortaan kunt u uw tegels bestellen met de bijbehorende afgeronde plinten. Dat biedt een groot voordeel voor u en uw klanten!

Lees meer
26 mrt. 2018

Superlarge: opleiding grote formaten 11/04/2018

Deze opleiding geeft een overzicht van de mogelijkheden die grootformaattegels bieden. We zien de evolutie van gebakken klei tot hoogtechnologisch product. We bekijken hoe grootformaattegels worden gemaakt.

Lees meer
24 okt. 2017

Nieuwe bstone website

27 jun. 2017

Tweede generatie tegelgroothandelaars investeert in Tyles 2.0

Daags nadat in het voor de gelegenheid (40-jarig jubileumfeest) deels omgebouwde magazijn sambamuziek door de boxen schalde, is de rust op de hoofdzetel van Tyles weer helemaal  teruggekeerd.

Lees meer
12 apr. 2017

Groots productevent - 40 jaar Tyles

Met genoegen nodigen wij u persoonlijk uit voor de viering van ons 40-jarig bestaan op donderdag 4 mei of vrijdag 5 mei 2017 vanaf 16 uur te Brugge.

Lees meer
10 dec. 2015

Superlarge: tiles & stones experience

Uniek concept voor XXXXXL-tegels

Nieuw in regio Brussel: het eerste presentatieconcept in Europa dat uitsluitend is gewijd aan keramische grootformaat tegels (100x300 cm / 150x300 cm / 160x320 cm). 

Lees meer
29 jun. 2015

Bstone lanceert nieuwe website

bstone, het populaire huismerk van de Brugse groothandel Cedexsa dat steeds meer naam maakt als kwaliteitslabel voor keramische tegels designed in Belgium, heeft een nieuwe, moderne website.

Lees meer
21 nov. 2013

Airtyles vliegt naar florim gallery in italië

Na het 2-daagse evenement in 2012 op een toplocatie (La Brugeoise in Brugge) is Tyles er opnieuw jaar in geslaagd voor zijn klanten en architecten een memorabele activiteit te organiseren. Dit jaar werd geopteerd voor een eendaagse trip naar Italië op 21 november.

Lees meer
24 sep. 2013

Tegelgroothandel Tyles: altijd op zoek naar vernieuwing!

Al sinds 1977 is Tyles een professionele groothandelaar van keramische vloer- en wandtegels. De succesfactor van het Brugse bedrijf? De mix van hun jarenlange expertise met een vernieuwend aanbod van materialen en trends.

Lees meer