Tyles,
de partner voor interieurbouwers

Zijn totaalrenovaties jouw specialiteit? Residentieel of commercieel? Bij Tyles vind je een gevarieerd aanbod en een ruime stock aan kwaliteitstegels die in elk project passen.

Of je nu tegels voor binnen of buiten zoekt, wanden of vloeren, in een tijdloos of trendy stijl, voor een winkel of een woning… Bij Tyles vind je voor elke toepassing, ruimte, look én prijs de juiste tegel. Benieuwd? Kom langs, met je klant, en laat je inspireren en adviseren in onze Flagship Store in Zellik of de showroom in Brugge.

Veelzijdig assortiment, perfect op maat

Als groothandelaar van keramische tegels bieden we interieurbouwers een gevarieerde collectie tegels van hoofdzakelijk Europese leveranciers: van ons huismerk bstone tot tal van andere premium merken. Je vindt hier een compleet aanbod met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding!

Naast een uitgebreid basisgamma hebben we ook tegelcollecties die de nieuwste interieurtrends weerspiegelen. Met Tyles geef je zo elke ruimte moeiteloos de stijl die jij en je klant wensen. En ken je onze Superlarge tegels al? Met deze XXL-tegels creëer je pas echt een groots effect. Grootformaattegels zijn ideaal als keuken- of toogblad en kunnen met onze computergestuurde waterjet snijmachine perfect op maat worden gesneden.

Ontdek de Superlarge collectie

Waarom samenwerken met Tyles?

Tyles is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar gespecialiseerd is in keramische tegels. Wij zijn tegelkenners in hart en ziel en staan altijd, met een vaste contactpersoon, klaar om jou en je klanten persoonlijk te adviseren bij de keuze van je tegels.

Als groothandel van duurzame kwaliteitstegels onderhouden we nauwe relaties met onze leveranciers. We selecteren vooral Europese fabrikanten die tegemoetkomen aan onze hoge kwaliteitseisen en inspelen op nieuwe esthetische en technologische ontwikkelingen.

Dankzij onze goede contacten, grote stock en eigen logistiek kunnen we ook altijd een snelle levering volgens jouw planning garanderen. Je kan natuurlijk ook altijd je tegels zelf komen afhalen.

Maak een afspraak en kom langs in onze showrooms

Wil je, samen met je klanten, inspiratie komen opdoen? In de Flagship Store in Zellik, vlak bij de afrit van de Brusselse ring, vind je ons volledig aanbod kwaliteitstegels, inclusief 150 Superlarge tegels op het grootste formaat! Bovendien krijg je er dankzij de vele sfeer- en inspiratieboxen meteen een goed idee van hoe je met onze collecties een ruimte stijlvol kan inrichten.

Maak een afspraak