10 feb. 2020

Tyles, zoveel meer dan een nieuwe naam voor Cedexsa

Consumenten worden overspoeld door een enorm aanbod. Het is logisch dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Waar zit immers het verschil in prijs, kwaliteit, service en garantie?

Tyles, zoveel meer dan een nieuwe naam voor Cedexsa

Tyles, voorheen Cedexsa, stelde zijn rol van groothandel grondig in vraag. Dit resulteerde in een nieuwe klinkende naam en doordachte visie, waarbij de juiste informatie tot bij de eindklant wordt gebracht.

We blijven daarom onverminderd investeren in service, partnerships met 10 Italiaanse en Spaanse fabrikanten, ons huismerk bstone en een state-of-the-art machinepark.

Iedere partner is uniek bij Tyles. Via onze servicekaart, die als een rode draad doorheen de diensten loopt, bieden we de service die het best past bij de noden en wensen van elke partner. We blijven ook investeren in nationale en internationale logistiek. Zo flexibel en snel mogelijk leveren, tegen de laagste prijs: daar gaan we voor. Dankzij ons overdekt magazijn van 12.000 m² kunnen we voldoende voorraad garanderen. Onze stalendienst is daarenboven dagelijks in de weer om jouw toonzaal van aantrekkelijke panelen en displays te voorzien. Maar ook de optimalisering van het sales- en backofficeteam krijgt de nodige aandacht met onder meer gerichte opleidingen. (Meer weten omtrent onze services? Ga naar de rubriek ‘Over ons’.)

Ons state-of-the-art machinepark maakt de cirkel rond. Tegels tot op de millimeter nauwkeurig snijden? Plinten of ander maatwerk? Onze volautomatische plintenmachine en computergestuurde waterjet klaren de klus. Het totaalpakket wordt in één keer geleverd, wat tijd en geld uitspaart!

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht