Tyles,
de partner voor architecten

Werk je als (interieur)architect veel en graag met keramische tegels om woon-, werk- en winkelruimtes de juiste uitstraling te geven? Dan zal de tegelcollectie van Tyles je zeker inspireren.

Of je nu tegels voor binnen of buiten zoekt, wanden of vloeren, in een tijdloze of trendy stijl… Bij Tyles vind je voor elke toepassing, ruimte en look de juiste tegel. In alle vormen en kleuren. Benieuwd? Kom langs, met je klant, in onze Flagship Store in Zellik of in onze showroom in Brugge.

Out-of-the-box assortiment

Als groothandelaar van keramische tegels bieden we architecten een brede en schitterende collectie tegels van hoofdzakelijk Europese leveranciers: van ons huismerk bstone tot tal van andere premium merken. Een compleet aanbod met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Onze collecties weerspiegelen daarbij de nieuwste interieurtrends. Denk dus gerust out-of-the-box en laat je creativiteit de vrije loop. Met de tegels van Tyles geef je elke ruimte precies het accent dat jij en je klant voor ogen hebben. En ken je onze Superlarge tegels al? Met deze XXL-tegels creëer je pas echt een groots effect.

Ontdek de Superlarge collectie

Waarom samenwerken met Tyles?

Tyles is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar gespecialiseerd is in keramische tegels. Wij zijn tegelkenners in hart en ziel en staan altijd, met een vaste contactpersoon, klaar om jou en je klanten persoonlijk te adviseren bij de keuze van je tegels.

Als groothandel van duurzame kwaliteitstegels onderhouden we nauwe relaties met onze leveranciers. We selecteren vooral Europese fabrikanten die tegemoetkomen aan onze hoge kwaliteitseisen en inspelen op de nieuwste esthetische en technologische ontwikkelingen.

Dankzij onze goede contacten, grote stock en eigen logistiek kunnen we ook altijd een snelle levering volgens jouw planning garanderen.

Laat je inspireren in de Flagship Store

Wil je, samen met je klanten, inspiratie komen opdoen? In de Flagship Store in Zellik, vlak bij de afrit van de Brusselse ring, vind je ons volledig aanbod kwaliteitstegels, inclusief 150 Superlarge tegels op het grootste formaat! Bovendien krijg je er dankzij de vele sfeer- en inspiratieboxen meteen een goed idee van hoe je met onze collecties een ruimte stijlvol kan inrichten.

Maak een afspraak