Tyles, de partner voor jouw project

Heb je plannen voor een project van vier of meer woningen? Een appartementsgebouw? Met keramische tegels geef je het binnen en buiten een duurzame afwerking. Interieur, terras, gemene delen en gevel. Tegels zijn naar prijs en kwaliteit altijd de juiste match.

De selectie van de tegels voor je klanten kan je gerust overlaten aan Tyles. Onze specialisten ontzorgen jou maximaal en begeleiden je kopers persoonlijk in de keuze van hun favoriete tegels.

Download de brochure

 

Waar maken we voor jou het verschil

Tyles is al jaren een betrouwbare partner voor projectontwikkelaars. We bieden een ruim tegelaanbod voor elk budget en zorgen er persoonlijk voor dat jouw klanten de juiste tegels voor hun woning of appartement vinden. Dit zijn onze troeven:

 • Topkwaliteit: tegels van premium merken.
 • Voor elk budget: tegels in elke prijsklasse.
 • Up-to-date: altijd de nieuwste collecties in voorraad.
 • Persoonlijke service: we begeleiden je klanten in onze showrooms.
 • Plaatsing mogelijk: Tyles werkt samen met een aantal vaste partner-vloerders.

Benieuwd hoe we met onze aanpak jouw project mee helpen vormgeven?

Maak een afspraak

Tyles, altijd de beste prijs-kwaliteit

Tyles is al meer dan 45 jaar een vertrouwde naam in keramische tegels. Wij zijn tegelkenners in hart en ziel en genieten een sterke reputatie als groothandel van duurzame kwaliteitstegels.

Als familiebedrijf onderhouden we uitstekende relaties met de leveranciers van onze tegels. We selecteren hoofdzakelijk Europese fabrikanten die tegemoetkomen aan onze hoge kwaliteitseisen en inspelen op nieuwe esthetische en technologische ontwikkelingen. Samen stellen we voor elke prijsklasse de mooiste collecties samen.

Bij Tyles vind je dan ook een uitgebreide en unieke variatie aan tegels voor elke ruimte.

Contacteer ons

Onze aanpak? Jou maximaal ontzorgen!

Bij Tyles doen we er alles aan om de keuze, aankoop, levering en plaatsing van de tegels zo vlot mogelijk te laten verlopen. Hoe gaan we te werk?

 • We spreken af in onze showrooms in Brugge of Zellik.
 • Op basis van je plannen adviseert een team van tegelspecialisten je bij de keuze van de tegels.
 • Je krijgt een gedetailleerde offerte voor het hele project.
 • Wij nemen de volledige kopersbegeleiding voor onze rekening. Met een persoonlijke aanpak helpen hen de juiste tegels te kiezen. 
 • We bezorgen jou of de plaatser de finale keuze en geven alle richtlijnen mee voor de plaatsing van de tegels.
 • Dankzij een ruime stock, goede contacten met leveranciers en een eigen transportdienst kunnen we de tegels snel en flexibel leveren volgens jouw planning.
 • Indien je opteert voor plaatsing van de tegels engageren we een van onze partner-vloerders die elke ruimte met de grootste zorg afwerken.

Download brochure

Exclusief aanbod: grootformaattegels

Ze passen perfect in exclusieve lofts, maar komen evengoed tot hun recht in elke andere woning, horecazaak of winkel. Tegen de wand, op de vloer of als aanrecht of toonbank geven ze iedere ruimte een unieke uitstraling. Benieuwd? In onze 500 m2 grote Superlarge showroom in Zellik vind je liefst 150 Superlarge tegels op het grootste formaat (150x300 cm). Zo voel je meteen het overweldigende effect van deze gigantische tegelplaten.

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Wil je advies over hoe wij jouw projecten van de juiste tegels tegen de juiste prijs kunnen voorzien? Ben je op zoek naar een ervaren tegelpartner die je kopers van A tot Z kan begeleiden bij de keuze van hun tegels? Maak dan een afspraak. Wij ontvangen je graag in onze showroom in Brugge of Zellik.

Maak een afspraak