12 apr. 2021

Tyles Superlarge showroom, the next level

De Superlarge showroom van Tyles in Zellik was in 2016 een unicum in de Benelux. Nergens vond je op 1 plaats zo’n uitgebreid aanbod keramische tegels op groot formaat. Door de groeiende populariteit van XXL tegels is het aantal collecties ondertussen sterk uitgebreid. Tijd om onze showroom naar een nog hoger niveau te tillen, voor extra veel inspiratie en sfeer.

Tyles Superlarge showroom, the next level

Tegels met grootse uitstraling

Dat keramische grootformaat tegels een interieur net dat tikje meer kunnen geven, is al langer geweten. Ze combineren alle voordelen van keramische tegels (denk onderhoudsgemak, duurzaamheid, sterkte,…) met een uitzonderlijk esthetisch karakter. Het ontbreken van voegen creëert nl. een strak egaal en rustgevend effect. Of je ze nu tegen de wand hangt of op de vloer legt, in keuken- of badkamermeubels verwerkt of in de gevel integreert. Of je nu kiest voor een marmer- of natuursteenlook, een metaal-, beton- of houtlook. Met afmetingen van 300x100 cm en groter ga je echt voor een superieure uitstraling.

Showroom: 600 m2 Italiaanse sfeer

Om als (interieur)architect of bouwheer een goed beeld te krijgen van wat je met grootformaat tegels allemaal kan, is de Superlarge showroom van Tyles vandaag meer dan ooit the place to be. Deze gigantische multifunctionele ruimte van 600 m2 met een plafond van 5 m hoog werd recent volledig vernieuwd. In samenwerking met premium tegelmerk Ariostea werd hier een unieke belevingsruimte met een nooit gezien aanbod grootformaat tegels gecreëerd. 

“In de Superlarge showroom komen de architecturale kwaliteiten van de tegels perfect tot hun recht. De ruimte en de opstellingen maken het tot een heus inspiration & experience center voor architecten uit België en de omliggende landen. Zo moeten zij niet meer naar Italië om kennis te maken met onze prachtige collecties.” Marco Porpora, architect

“Tyles heeft altijd sterk ingezet op grootformaat tegels van topkwaliteit. Zo werken we al lang nauw samen met het gerenommeerde Italiaanse Ariostea, een van de belangrijkste leveranciers van keramische grootformaat tegels in Europa. Het resultaat van de nieuwe showroom is pure klasse. Een en al inspiratie en beleving.” Guy Royaux, zaakvoerder

Wat is er nieuw?

De nieuwe Superlarge showroom dompelt je al van bij het binnenkomen onder in een exclusieve sfeer. Dit mag je verwachten:

  • Een imposante ellipsvormige installatie waarin grootformaat tegels convex en concaaf werden verwerkt
  • Presentatiekasten met makkelijk uitschuifbare panelen op groot formaat (een technisch hoogstandje als je weet dat 1 paneel tot 80 kg kan wegen)
  • Een compleet overzicht van het Ariostea XXL-assortiment met maar liefst 84 referenties in alle mogelijke looks, afwerkingen en afmetingen (300x100, 300x150, 270x120 en 120x120 cm)
  • 6 sfeerboxen en 6 conceptboxen die grootformaat tegels tonen in een keuken, badkamer en andere woonomgeving (in- én outdoor)
  • Een mezzanine waar je, met zicht op de showroom, in alle rust je project met je Tyles adviseur kan bespreken

Wie inspiratie zoekt en benieuwd is naar de mogelijkheden met grootformaat tegels geniet in de vernieuwde Superlarge showroom van een unieke totaalbeleving die je nergens anders in België vindt. Maar er is meer.

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht