Tyles,
de partner voor plaatsers

Ben je een vloerder of aannemer? Dan wil je keramische tegels die dezelfde kwaliteit hebben als het resultaat dat jij nastreeft. Die je vlot kan plaatsen en tot in de kleinste details kan afwerken. Bij Tyles vind je die tegels en veel meer tegen marktconforme voorwaarden.

We helpen je klanten bovendien persoonlijk verder bij de keuze van hun vloer- en wandtegels.

Geniet van een totaaloplossing

Als verdeler van keramische tegels bieden we plaatsers een brede en veelzijdige collectie tegels van hoofdzakelijk Europese leveranciers: van ons huismerk bstone tot tal van andere premium merken. Je vindt bij Tyles een compleet aanbod en grote voorraad aan binnen- en buitentegels met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Moeten je tegels op maat worden gesneden? Met onze computergestuurde waterjet snijmachine is dat zo gebeurd. Zoek je bijpassende plinten? Voegsel op de juiste kleur? Bij Tyles hebben we echt alles zodat jij je klanten een resultaat kan garanderen dat volledig hun stijl is.

Waarom samenwerken met Tyles?

Tyles is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar gespecialiseerd is in keramische tegels. Wij zijn tegelkenners in hart en ziel en staan altijd klaar om jou en je klanten persoonlijk te adviseren.

Als groothandel van een uitgebreid en gevarieerd aanbod duurzame kwaliteitstegels onderhouden we nauwe relaties met onze leveranciers. We selecteren vooral Europese fabrikanten die tegemoetkomen aan onze hoge kwaliteitseisen en inspelen op de nieuwste esthetische en technologische ontwikkelingen.

Dankzij onze goede contacten, grote stock en eigen (inter)nationale logistiek kunnen we je dagelijks snel beleveren volgens jouw planning. Je kan natuurlijk ook altijd je tegels zelf komen afhalen.

Maak een afspraak en kom langs in onze showrooms

Benieuwd hoe onze tegels jouw werk naar een hoger niveau kunnen tillen? Vul onderstaand formulier in en maak een afspraak. We ontvangen je graag in onze showrooms.

Afspraak maken