Groots in keramische tegels 

Tyles is sinds 1977 groothandelaar van keramische vloer- en wandtegels voor de professional. Wat wij jou te bieden hebben? Jarenlange ervaring, een kwalitatief en innovatief aanbod én een neus voor trends. Onze collectie bestaat uit A-merken met een voorliefde voor Italiaanse en Spaanse leveranciers. Een greep uit de merken: Ariostea, bstone, Colorker, EmilCeramica, Kronos, Magica, Terratinta, Unicom Starker en zoveel meer.

Innovatieve blik op de toekomst

De innovatieve merkstrategie van Tyles is het resultaat van een intense denkoefening over de marktuitdagingen. Het aankoopgedrag van de consument verandert en de prijsdruk neemt toe. Kan de consument nog het kaf van het koren scheiden? Ons antwoord is een sterk en inspirerend verhaal naar de eindklant, waarbij kwaliteit en vakmanschap centraal staan. We zetten onze naam en groothandelsnetwerk graag in om de kleinhandel en professionele tegelzetter te wapenen voor de toekomst.

At your service

Tyles ondersteunt jou maximaal via tal van services. Zo optimaliseren we ons backoffice- en salesteam continu. Met de servicekaart spelen we naadloos in op de specifieke wensen en noden van elke partner. We denken hierbij mee over aantrekkelijke presentaties in de toonzaal. De deuren van onze twee belevingsshowrooms in Zellik staan eveneens open voor onze partners en hun eindklanten. Op logistiek vlak stellen we alles in het werk om snel, flexibel en tegen de laagst mogelijke prijs te leveren. Millimeter- en maatwerk vormen geen probleem voor ons up-to-date machinepark. Het volledige pakket wordt trouwens in één keer bezorgd.

bstone: op en top Belgisch

Ons huismerk bstone staat voor Belgische kwaliteit en betaalbaarheid. De uitgebreide collecties worden ontworpen door ervaren huisdesigners die de Belgische klanten perfect aanvoelen en inspelen op de meest recente evoluties.

Meer info? Zie www.bstone.be