Home / Ruimtes / Zwembad & Wellness

Zwembad & Wellness tegels

Heerlijk genieten van je persoonlijke wellness of pootje baden in het zwembad. Door deze af te werken met een keramische tegel zorg je voor een stijlvolle ervaring.

De zone in en rond je zwembad of wellness betegelen met keramische tegels kan een streling voor het oog worden. Door je zwembad en de zone errond in hetzelfde materiaal op te trekken als je omliggend terras krijg je een harmonieus en weids effect. Esthetisch, praktisch en dankzij de kwaliteit van keramische tegels kan je er nog jarenlang van genieten.

Inspiratie voor je zwembad of wellness
Niets is aangenamer dan een duik in eigen zwembad. Zeker in de zomer, wanneer alleen al het zicht op het zwembad een gevoel van verkoeling en welzijn met zich meebrengt. Baad in luxe en esthetiek door deze af te werken met een keramische tegel.

In het zwembad

Het gebruik van een keramische vloertegel in je zwembad brengt enkele voordelen met zich mee. Kies uit verschillende stijlen, formaten en afwerkingen. Creëer een uitgepuurd geheel met grote tegels of ga voor een speelse mozaïek.

Rond het zwembad

Dankzij het gebruik van een keramische tegel is elke look nu mogelijk rond je zwembad. Kies voor beton, natuursteen of hout en laat de omgeving rond je zwembad aansluiten op je terras of omliggende wellness.

Wellness Ruimte

Met onze keramische tegels creëer je nu ook de wellnessruimte waar je altijd van gedroomd hebt. Spendeer je me-time vanaf nu in een Oriëntaalse sfeer met het gebruik van mozaïeken of ga voor een uitgepuurd en rustgevend gevoel met Marokkaanse tegeltjes of tegels in een warme kleur.

Maatwerk

Tyles zorgt voor exclusief maatwerk. Zwembadboorden, traptegels, afgeronde hoeken… met tal van tegels uit onze collectie is specifiek maatwerk mogelijk. Maak een afspraak om alle verschillende mogelijkheden voor jouw zwembad of wellness te bespreken.

Populaire looks

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.

Laat je inspireren

Andere ruimtes