Home / Ruimtes / Outdoor

Outdoor tegels

Een mooi interieur hoeft niet op te houden bij je achterdeur. Terrastegels bepalen voor een groot deel de look ‘n feel van je buitenruimte en maken je tuin helemaal af. Het creëert een gevoel van luxe, afgewerkte uitstraling en het biedt de mogelijkheid om echt een eigen paradijsje te maken in jouw tuin.

Onze tegels zijn geschikt voor elke buitenruimte: op je terras, balkon en ook voor je gevel bieden we enkele mooie tegeloplossingen. Kies een binnen- en buitentegel uit dezelfde collectie en laat je interieur overvloeien naar je terras voor een zalig gevoel van ruimte.

Inspiratie voor buitenshuis
Je terras moet een plek zijn waar je ten volle geniet van je tuin en de natuur. Heb je geen tuin? Met de juiste tegel maak je ook van je balkon of dakterras een aangename plek om te vertoeven.

Vloertegel

Stijlvolle terrastegels vormen de perfecte schakel tussen je binneninrichting en je tuin. Een mooi, sterk en onderhoudsvriendelijk terras, in harmonie met de natuur errond zorgt voor een aangename en fijne tuin om je zomers te spenderen. Of je nu kiest voor natuursteen- of betonlook, grote of kleine formaten, wij hebben een tegel klaar voor elke buitenruimte.

Geveltegel

Er wordt steeds meer gekozen voor keramische gevelbekleding, al dan niet geventileerd. Het is mooi, uniek en biedt heel wat voordelen op vlak van isolatie en duurzaamheid. Tal van collecties zijn mogelijk als gevelbekleding en kunnen zo de totaalstijl van jouw huis versterken. Maak een afspraak om te ontdekken wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Populaire looks

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.

Laat je inspireren

Andere ruimtes