Home / Ruimtes / Commerciële Ruimte

Tegels voor je commerciële ruimte

Je zaak of bedrijf is een plaats waar je klanten of werknemers zich welkom moeten voelen. De juiste inrichting van je pand kan wonderen doen voor de omzet van je zaak en de prestaties van je personeel. Zorg dat je ruimte er echt uitspringt met onze keramische tegels.

Spring eens binnen of maak een afspraak bij Tyles. Onze professionele adviseurs houden rekening met je totaalinterieur en geven u tegelinspiratie op basis van je huidige of gedroomde inrichting.

Inspiratie voor je commerciële ruimte
Ieder bedrijf heeft zijn eigen karakter. Ga voor een vloer- of wandtegel van Tyles die perfect bij je zaak, je werknemers en je klanten past. Het onderhoudsgemak van een keramische tegel krijg je er zomaar bij.

Vloertegel

In jouw bedrijf komt gegarandeerd veel volk over de vloer. Daarom is het ook belangrijk dat deze wel tegen een stootje kan. Hiervoor is een keramische tegel de perfecte oplossing. Krasbestendig, waterafstotend, vlekvrij, duurzaam en een droom in onderhoudsgemak. Laat je inspireren door onze verschillende tegellooks en creëer een harmonieus interieur.

Wandtegel

Je commerciële ruimte mag wel een beetje pit bevatten. Mooie kleurrijke wandtegeltjes zetten het interieur van je kantoor, restaurant, meetingroom of café meteen in de picture. Ga voor fantasierijke accenttegels of geef het geheel een retrovibe met de klassieke metrotegels. Speel met geometrische vormen en verschillende kleuren voor een steeds verrassend effect.

Populaire looks

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.

Laat je inspireren

Andere ruimtes