04 mei. 2020

Wij gaan weer open!

Vanaf maandag 4 mei ben je als professionele klant opnieuw welkom op weekdagen, ook in de Tyles Showrooms. We hebben alle voorzorgen genomen opdat de dagelijkse werking in alle veiligheid kan plaatsvinden. We rekenen daarvoor zeker ook op jouw medewerking en vragen je om de richtlijnen goed op te volgen!

Lees hieronder verder voor meer details omtrent de B2B aanpak en onze dagelijkse werking.

Wij gaan weer open!

Bestellingen, afhalingen en leveringen

Elke dag werkt een minimale bezetting van onze medewerkers op de vestiging in Brugge achter gesloten deuren. Zij staan in voor de nodige handling van de tegels in het magazijn.

Jouw bestellingen worden verwerkt zoals gebruikelijk. We hebben uiteraard onze grote voorraad waarop we nu eens te meer beroep kunnen doen. Onze internationale chauffeurs zetten de ladingen bij de fabrieken in het buitenland ook gewoon verder. 

Alle leveringen in het binnenland gaan eveneens door. Afhalingen te Brugge en te Zellik zijn elke weekdag mogelijk tussen 8u30 en 12u. We rekenen ook hier volop op jouw medewerking om dit veilig te laten gebeuren.

We hopen zo snel als mogelijk terug naar een 'normale' situatie te evolueren.

Tyles Showrooms

In de Tyles Showroom te Zellik ben je als professionele klant opnieuw welkom op weekdagen van 9u tot 17u. In de Tyles Showroom te Brugge is dit op weekdagen van 9u tot 12u. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, vragen we jou om je bezoek - zeker indien het om tegelkeuzes gaat - op voorhand aan te kondigen. Dan noteren we de afspraak en bevestigen we jou deze per email of telefoon.

Let wel: het is niet toegestaan om particuliere klanten mee te nemen tijdens het bezoek. Zij moeten nog héél even wachten tot 11 mei (onder voorbehoud). 

We hebben alle voorzorgen genomen opdat de showroom bezoeken in alle veiligheid kunnen plaatsvinden. We rekenen daarvoor zeker ook op jouw medewerking en vragen je om de richtlijnen goed op te volgen!

Jij vraagt, wij antwoorden

Heb je een vraag? Onze medewerkers van de backoffice werken afwisselend op kantoor en van thuis uit. Contacteer hen gerust per email op sales@tyles.be. Zo kunnen ze je snel voorthelpen.

Voor alle commerciële vragen kan je uiteraard terecht bij jouw vertegenwoordiger. 

We blijven je informeren en inspireren!

Warme en stijlvolle groeten,

Het Tyles Team

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht