Op maat

Het gebruik van keramische tegels eindigt niet bij de vloer of de wand. Je kan er tal van extra toepassingen mee bedenken op maat van jouw interieur.

Een trap bedekken met keramische tegels in dezelfde stijl van de vloer of wand. Zwembad- en terrasboorden afwerken met antislip tegels. Een keukentablet op maat laten maken of een lavabo- of ander meubel voorzien van een keramisch blad. Alles kan.

Laat je inspireren

"Van keukentabletten tot keramische plinten op maat, van tafels met een keramisch blad tot zwembadboorden. Met keramiek is er eindeloos veel mogelijk. Laat je inspiratie maar de vrije loop."

Meubilair

Keramische tegels lenen zich perfect om meubels een originele toets te geven. Een keramische lavabo of badkamermeubel. Mooi én hygiënisch! En wat denk je van keukenkasten bekleed in dezelfde tegel als je vloer en werkblad? Of heb je misschien liever een eettafel met een keramisch blad? Laat je verbeelding de vrije loop.

Werkbladen

Keramische tegels – zeker de XXL tegels met hun dikte van 6 mm of 12 mm – zijn ideaal om verwerkt te worden tot tablet voor een keukenwerkblad. Keramiek heeft dan ook heel wat unieke kwaliteiten: het is sterk, onderhoudsvriendelijk, kan makkelijk op maat worden gemaakt en bestaat in een waaier aan kleuren en stijlen.

Zo werkt onze snijmachine

Tegelplinten

Een plint wordt gebruikt om de uitzetvoeg van de vloer te bedekken. Een 6 cm hoge plint beschermt de muur tegen opspattend water tijdens het kuisen of het stoten tijdens het stofzuigen. Standaard zijn ze lichtjes afgerond om te vermijden dat er stof blijft op liggen. Hou je meer van strak, dan kan je ook kiezen voor lagere en rechte plinten. Onze standaard plinten worden 'in house' gemaakt. Zo ben je er altijd zeker van dat ze perfect passen bij jouw tegel.

Onze volautomatische plintenmachine al gezien?

Boorden

Wil je de rand van je zwembad of terrasboorden tot in de puntjes afwerken? In onze collectie vind je keramische tegels in allerlei looks, kleuren en maten. Keuze genoeg om de meest complexe toepassingen in keramiek uit te voeren. Perfect op maat van jouw project – net als het advies van onze Tyles Experts.

Tyles keramische tuintegels zwembadtegels

Traptegels

Je trap afwerken met een keramische tegel in de stijl van je vloer of wand? In verstek, afgerond, met overhangende boord en/of antislip groeven? De Tyles Experts tonen je graag wat de mogelijkheden zijn.