01 jun. 2020

Wij zijn weer open!

Je hebt er een tijdje op moeten wachten, maar de Tyles Showrooms en de Tyles Experts in je buurt zijn weer open. Dan kan je eindelijk je tegels eens in het echt zien en je keuze maken.

Vraag nu jouw afspraak aan bij de Tyles Expert in je buurt of in de showroom Tyles Zellik en Tyles Brugge!

We hebben alle voorzorgen genomen opdat de showroom bezoeken in alle veiligheid kunnen plaatsvinden. We rekenen daarvoor ook op jouw medewerking en vragen je om de richtlijnen goed op te volgen!

Wij zijn weer open!

Op afspraak

We vragen bij voorkeur om op voorhand je afspraak te maken. Zo heeft de verkoper ruim de tijd voor jou en jouw project want wij voorzien steeds anderhalf uur per afspraak. Ter gelijker tijd vermijden we ook grote druktes. Mooi meegenomen!

Geef bij het aanvragen van de afspraak al je voorkeur mee van wanneer je wilt komen. Wij houden hier maximaal rekening mee en bevestigen de afspraak per email.

Je kan uiteraard alleen op afspraak komen maar gezien de tegelkeuze toch een impact heeft op jouw 'thuis', mag er één extra persoon van je gezin mee komen.

Bezoek aan de showroom

Meld je bij aankomst in de showroom aan. De verkoper zal zijn handen ontsmetten en een mondmasker dragen. Wij vragen jou om hetzelfde te doen.

Tijdens het bezoek wordt de social distance van 1.5m zo goed als mogelijk gerespecteerd. Zo verloopt alles veilig voor jou en onze verkopers.

Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te mogen ontvangen in onze showrooms!

Warme en stijlvolle groeten,

Het Tyles Team

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht