26 mrt. 2020

Sluiting Tyles Showrooms & Vragen?

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en in het kader van de geldende maatregelen, sluiten de Tyles Showrooms minstens tot 6 april.

Dat betekent niet dat we jou in deze periode in de kou laten staan. Integendeel. We blijven bereikbaar via email om op al jouw vragen te antwoorden.

UPDATE - Lees hieronder verder voor meer details omtrent bestellingen, afhalingen en leveringen.

 

Sluiting Tyles Showrooms & Vragen?

Continuïteit garanderen

Tyles heeft de afgelopen dagen de nodige acties intern genomen om maximaal bestellingen vanuit voorraad en leveringen te kunnen blijven garanderen. Dit is enkel mogelijk dankzij de enorme inzet van onze medewerkers thuis, in het magazijn en op de baan! Uiteraard vrijwaren we steeds de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten.

Ook volgende week blijven we bereikbaar via de gebruikelijke kanalen om op al je vragen te antwoorden en blijven de procedures dezelfde.

Bestellingen, leveringen en afhalingen

Elke voormiddag werkt een minimale bezetting van onze medewerkers op de vestiging in Brugge achter gesloten deuren. De overige medewerkers werken van thuis uit. Zo proberen we een goede continuïteit van alle activiteiten te garanderen.

Bestellingen worden zo snel als mogelijk verwerkt. We hebben uiteraard onze grote voorraad waarop we nu eens te meer beroep kunnen doen. Ladingen in het buitenland gaan we verder zetten zolang dit toegestaan is.

Afhalingen te Brugge zijn mogelijk tussen 9u en 11u. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, vragen we om de afhaling op voorhand aan te melden per email. We nemen dan contact op voor verdere instructies.

Voor leveringen evalueren we de situatie van dag tot dag. We groeperen deze per regio en we leveren uit zolang dit toegestaan is.

We volgen de richtlijnen op de voet en nemen waar nodig extra maatregelen.

Vragen?

Gelieve voor alle vragen omtrent bestellingen, afhalingen en leveringen een email te sturen naar je verkoper of naar de betreffende showroom: brugge@tyles.be of zellik@tyles.be.

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht