22 feb. 2023

Maart actiemaand

Maart actiemaand

KRIJG EEN PRACHTIGE GEURKAARS 

Wat mag je verwachten? Bij aankoop van min. 1750 euro aan tegels uit het volledige Tyles aanbod doen we je een luxueuze geurkaars van Atelier Rebul cadeau. Een must-have als je straks samen met familie en vrienden van een unieke geurbeleving wil genieten in je nieuw interieur! Wil je zo’n stijlvolle geurkaars scoren? Kom dan zeker langs tijdens de actiemaand en bestel vóór 31 maart 2023 je favoriete tegels. 

Tot binnenkort!

Tyles

 

Is dit ook iets voor jou?
02 feb. 2023

Keramische tegels, een duurzame oplossing

Een esthetische én duurzame oplossing voor je vloer of wand? Ga voor keramische tegels en sla twee vliegen in één klap! Ze zien er geweldig uit en in vergelijking met andere materialen hebben ze een minimale impact op de omgeving. Bovendien kan je ze perfect combineren met vloerverwarming, en dat zorgt dan weer voor een aangename en energie-efficiënte warmte (of verkoeling) in huis. Een overzicht van de duurzame kwaliteiten.

Lees meer
17 jan. 2023

5 tegeltrends voor 2023

Duurzaam wonen, een natuurlijk gevoel, ton sur ton, opvallende accenten en Scandinavisch licht. Alle interieurtrends voor 2023 wijzen in de richting van warmte en gezelligheid. De 5 tegeltrends die we hier voor je oplijsten, passen perfect in dat plaatje. Welke stijl ook je voorkeur geniet, laat je erdoor inspireren bij de keuze van jouw favoriete tegelvloer of -wand.  

Lees meer
16 dec. 2022

Historisch pand, moderne uitstraling

Passen moderne keramische tegels in een historisch pand? Natuurlijk. Vraag het maar aan de bewoners van dit karaktervolle rijhuis in hartje Brugge. Na een grondige renovatie is hun trapgevelwoning vandaag helemaal bij de tijd. En daar heeft de keuze voor de juiste tegels veel mee te maken. Gastvrouw Camille leidt ons rond.

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht