10 aug. 2020

Maak nu jouw afspraak!

Na een welverdiende vakantie zijn de showrooms van de Tyles Experts en de Tyles Flagship Store in Zellik weer open. Dan kan je eindelijk je tegels eens in het echt zien en je keuze maken.

Vraag nu jouw afspraak aan bij de Tyles Expert in je buurt of kom langs in de Tyles Flagship Store in Zellik!

We hebben alle voorzorgen genomen opdat de showroombezoeken in alle veiligheid kunnen plaatsvinden. We rekenen daarvoor ook op jouw medewerking en vragen je om de richtlijnen goed op te volgen!

Maak nu jouw afspraak!

Op afspraak

We vragen bij voorkeur om op voorhand je afspraak te maken. Zo heeft de verkoper ruim de tijd voor jou en jouw project want wij voorzien steeds anderhalf uur per afspraak. Ter gelijker tijd vermijden we ook grote druktes. Mooi meegenomen!

Geef bij het aanvragen van de afspraak al je voorkeur mee van wanneer je wilt komen. Wij houden hier maximaal rekening mee en bevestigen de afspraak per email.

Je kan uiteraard alleen op afspraak komen maar gezien de tegelkeuze toch een impact heeft op jouw 'thuis', mag er één extra persoon van je gezin mee komen.

Bezoek aan de showroom

Meld je bij aankomst in de showroom aan. De verkoper zal zijn handen ontsmetten en een mondmasker dragen. Wij vragen jou om hetzelfde te doen.

Tijdens het bezoek wordt de social distance van 1.5m zo goed als mogelijk gerespecteerd. Zo verloopt alles veilig voor jou en onze verkopers.

Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te mogen ontvangen in onze showrooms!

Warme en stijlvolle groeten,

Het Tyles Team

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht