27 feb. 2020

Laat je inspireren op Batibouw of tijdens de Tyles opendeurweek

Op zoek naar de perfecte tegel voor jouw interieur? Nood aan professioneel advies op maat van jouw project? Ontdek de Tyles collectie van 2020 in primeur op Batibouw en tijdens de Tyles opendeurweek van 9 t.e.m. 15 maart. Bovendien krijg je 200 cashback bij aankoop van min. 2000 euro. Jij komt toch ook?

Laat je inspireren op Batibouw of tijdens de Tyles opendeurweek

Batibouw: dé bouwbeurs van het jaar

Van 29 februari tot 8 maart is het opnieuw zover: Batibouw, dé bouwbeurs van het jaar en een must voor iedereen met (ver)bouwplannen. Ook Tyles is er dit jaar weer bij. Met een compleet nieuwe stand boordevol beleving. Droom weg in onze inspiratieboxen of neem plaats in onze advies corner voor een verhelderend gesprek. Uiteraard krijg je de collecties van 2020 in primeur te zien. Je vindt ons in Hal 6, stand 6111.

Opendeurweek van 9 tot 15 maart

Batibouw gemist? Geen nood. Van 9 tot en met 15 maart nodigen we je uit in onze showrooms voor onze opendeurweek. Je maakt er kennis met ons ruim aanbod keramische tegels van topkwaliteit en kan er rekenen op professioneel advies op maat van jouw project.

Breng je ons een bezoek op Batibouw of tijdens de opendeurweek, dan bedanken we je graag met 200 cashback (bij een min. aankoop t.w.v. 2000 euro). Tot dan?

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht